התפתחות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התפתחות
    נועה
    07/06/2009

בוקר טוב.

בני בן 10 חודשים ואיטי בבהתפתחות שלו.
    היינו היום בטיפת חלב שם נאמר לי שאין שום סיבה לעיכוב בהתפתחות אבל היא גם ראתה שהוא נורא דבוק אלי וזו היא אמרה הסיבה לעיכוב ההתפתחותי גם בבית אני כול היום יושבת איתו על המיזרון אני לא יכולה לקום מלידו. בשנייה שאני קמה אפילו אם זה לענות לטלפון הוא מתחיל לצרוח ככה זה גם בלילה הוא נרדם אך ורק איתי במיטה.
    אני כבר לא יודעת מה לעשות.
    האם יש סיכוי שזו חרדת נטישה? למרות שאני לא עובדת ואני כול היום בבית.
    ניסיתי פשוט לתת לו לבכות אבל הוא לא מתייאש הוא יכול לבכות בלי הפסקה עד שאני באה ומרימה אותו.

תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התפתחות

הוספת תגובה

• תגובה לנועה

דבי גרוס דולב
    07/06/2009

הי נועה
    אינני מכירה את משפחתכם אבל בד"כ הסימביוזה שבין תינוק לאימו היא הדדית, צורך והרגלים דו צדדיים שנוצרו וקשה קצת לשנות. אני לא בטוחה שהעיכוב בהתפתחות קשור לזה ואם הוא רציני הייתי ממליצה לבדוק אותו לעומק אבל כן יש מקום להקנייה איטית של הרגלים חדשים בצורך של בנך. בעניין זה כדאי אולי להתעיץ עם מישהו מומחה בתחום זה שכן זה איננו תחום התמחותי.
    בברכה
    דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
    ינוקט
    052-8240914

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו