מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בכי בהחלפותגיל10/06/2009
בתי בת 3 שבועות ובוכה עד כדי צרחות מאוד חזקות בהחלפת חיתול.
חשוב לציין שלעיתים היא לא בוכה בהחלפה כלל וזה קורה בעיקר שהיא ממש ממש עייפה
אבל רוב הזמן מהרגע שאני מורידה לה חיתול ועד הרגע שאני מחזירה את המכנס
זה צרחות היסטריות. ברגע שאני מרימה אותה עליי בחזרה היא ישר נרגעת - ולא צריך להרגיעה.
בזמן ההחלפה היא מושיטה ידיים קדימה ממש מותחת אותם כאילו היא במתח ומאבדת שליטה
אני ממש מתוסכלת - איך אפשר להקל עליה
היא ילדה כזאת מדהימה , לא בוכה כמעט מאוד רגועה ונעימה
וזמני החלפת החיתול פשוט מאוד קשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בכי בהחלפות
שירי קאשי11/06/2009הי נועה,
תינוקות קטנים אוהבים להרגיש עטופים. זה נותן להם תחושת חום ובטחון. זו הסיבה שבעת הסרת החיתול הם עלולים להתחיל לבכות. הפכי את זמן החלפת החיתול לקצר עד כמה שניתן. אני בטוחה שעם הזמן כשתגדל מעט התופעה תחלוף.
בכבוד רב,
שירי קאשי
מדריכת התפתחות תינוקות – מכללת "צעד ראשון"
054-5652502* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)