דילגתם עלי למטה, אשמח לתשובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דילגתם עלי למטה, אשמח לתשובה
    מירי
    17/06/2009

שלום רב,
    בני בן 6 חודשים בעוד 4 ימים, הוא כבר התהפך מחודש חמישי אך לא עושה היפוך חזרה עדיין אלא רק היפוך לשכיבה על הבטן, הוא נראה לי מאוד קטן בגודלו לעומת בני גילו שאני רואה בחוץ אך לפי טיפת חלב הכל מצויין טפו טפו.
    אני רואה בזמן האחרון שהוא ממש משתעמם ושאין מה לעשות אם אין צעצועים חדשים ממש,
    אז נראה לי שבגיל הזה כבר לא שמים באוניברסיטה? אנא תקני אותי אם אני טועה...
    אילו משחקים אפשר לשחק עם גיל כה רך? אני שמה אותו הרבה עלי ורוקדת איתו לצלילי הערוץ של התינוקות אבל זה לא מספיק , יש נשכנים בבית, מלא דובונים קטנים של החיבורים לאוניברסיטה שהוא ממש אוהב, אולי יש משהו ספיציפי לגיל הזה שכדאי לרכוש ועוזר להתפתחות ולכיף , כי אני ממש לא יודעת , כל דבר קשיח הוא מכניס לפה ובוכה עד השמיים, אם זה נשכן קצת קשה אז חבל על הזמן, הוא ממש מתייפח, מה ניתן לקנות או לעשות איתו כדי שלא ישתעמם? אני ממש רוצה שהוא יהנה איתי ששנינו בבית יחד בבקרים , כי אחר צהריים מוציאה אותו 3 שעות בחוץ עם העגלה.
    אשמח לכל הכוונה שלך והדרכה, אני ממש רוצה לעשות לו נחמד.
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובה למירי

דבי גרוס דולב
    17/06/2009

הי מירי

בקרוב נרצה לראות גם התהפכות לצד השני, בפורום זה תוכלי למצוא תרגילים רבים לעידוד התהפכויות, כך תוכלי לתרגל.
    אני לא מאמינה שתינוקות זקוקים להרבה מידי צעצועים, דווקא זה מה שגורם לפעמים לשיעמום ולהצפה חושית גדולה מידי, אנחונ המבוגרים מתרגמים התנהגויות שונות כשעמום.
    אין משחקים ספציפים שאני ממליצה, את צריכה לראות מה יש בשוק לגיל זה ולבחור לפי טעמך האישי.
    לסיכום-חשוב מאוד לא לפרש את התנהגותו כחוסר הנאה, להציע בכל פעם צעצוע או שניים למניעת הצפה ושעמום, לצאת לטיולים גם באמצע היום, לתת לו גם "להשתעמם", אין בזה כל רע ולהיות בטוחה שאת עבורו הדבר הטוב ביותר ושאת עושה לו נחמד בכל מקרה.
    בברכה
    דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
    ינוקט
    052-8240914

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו