לא מניח לאבא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מניח לאבא
    ישי
    17/06/2009

בני בן 10 חודשים הוא ילד בריא ושובב כמו שצריך להיות ילד בגילו.
    ישנה בעיה אחת שהיא שהוא לא נותן לי מנוחה כל פעם שאני יוצא מהחדר ואפילו לשנייה הוא מתחיל לצרוח אפילו אם הוא על הרצפה ומשחק ברגע שאני יוצא מהחדר הוא פשוט צורח, זה קורה גם שהוא נמצא אצל אמא שלו בידיים והכל לכאורה אמור להיות בסדר הוא לא מפסיק לבכות אבל ברגע שאני לוקח אותו כאילו לא היה כלום.
    רואים שהילד בוכה "סתם" כביכול רוצה שאני ירים אותו אבל מדובר בממש צרחות,ובכי עם דמעות שום דבר לא עוזר רק אם הוא לא רואה שאני בסביבה הוא נרגע, כל עוד אני בסביבה הוא רוצה שארים אותו או לפחות אהיה לידו, אנחנו כבר חסרי אונים ולא יודעים איך לטפל בבעיה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מניח לאבא

הוספת תגובה

• תגובה לישי

דבי גרוס דולב
    17/06/2009

הי ישי
    קודם כל, אתה צריך להרגיש מוחמא! בינך ממש רוצה בקירבתך.
    אלו התנהגויות טבעיות שקטרות בד"כ מול האמא אבל הן נורמליות בכל מקרה. אין משהו חד משמעי שניתן לעשות אבל חשוב למצוא את האמצע בין מתן מענה לרגשותיו אליך לבין שמירה על מה שחשוב לכם- מתן גבולות, החלטיות וכו. אם לפעמים לא מתאים לך או למצב בבית לקחת אותו אליך, אז לא. אז יש קצת בכי, מנסים להרגיע ובמקביל מנסים "לחנך" וללמד אותו את סדר הדיפויות שלכם כרגע. אני יודעת שזה קשה אבל זה חשוב להציב חוקים, גם אם קטנים, כבר בגיל זה.
    דברים כאלה משתנים מגיל לגיל ויתכן שזה גם יעבור מעצמו.
    בברכה
    דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
    ינוקט
    052-8240914

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו