מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זחילהרינת21/06/2009
ביתי בת 10 חודשים בידיוק . מגיל 8.5 חודשים זוחלת על הגחון , בגיל 9.5 עמדה על 6 והתנדנדה ולאחר כמה ימים התיישבה. ההתיישבות בתחילה היתה מוזרה מעין שפאג וישיבה והיום לאחר שבועיים היא עומדת על 6 ומתיישבת כראוי עם הטייה לצד.
עכשיו לשאלות:
1. כמה זמן היא תישאר על הגחון? היא עומדת על 6 ואפילו עושה צעד או שניים על ה6 ועוברת לגחון. למה? יש דרך לעזור לה???
2. מאז שהיא למדה להתיישב זה נורא מוזר... אבל היא רוצה רק לשבת היא זוחלת ,אךלא כמו קודם לכן.מה זה כבר לא מעניין אותה??
3. אני לא מצליחה ללמד אותה לעשות כפיים? יש שיטה לזה ? היא יודעת המון דברים אחרים... איפה הכלב? תני לי כדור... ביי ביי... לדבר כמה מילים ... לרקוד אבל כפיים אני לא מצליחה, למה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זחילה
שירי קאשי21/06/2009הי סיון,
קשה לי ללא אבחון לדעת בדיוק מה הקושי של בתך ומהם הגורמים להתפתחות המוטורית כפי שהוא קורית אצלכם ועד כמה היא קרובה לזחילת שש או לא. התישבות דרך שפגט לרוב מעידה על גמישות יתר במפרקים וזה לכשעצמו עלול להיות גורם לעיכובים ושיבושים. כאמור יש צורך באבחון על מנת לדעת האם זה הוא הגורם לקושי או שיש דברים אחרים או נוספים וכמובן לצורך התאמת תרגילים.
בכבוד רב,
שירי קאשי
מדריכת התפתחות תינוקות – מכללת "צעד ראשון"
054-5652502* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)