מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זחיעלת גחוןאמא מודאגת23/06/2009
ילדי בן 11 חודשים זוחל גחון בערך 4 חודשים מין זחילת לוחמים כזאת לפעמים נעמד על שש אבל לא מתקדם שהוא רוצה להתקדם יורד על הגחון וזוחל, הוא התחיל להתישב לבד אבל מידיי פעם ולעמוד הוא לא עומד לא בלול ולא ברהיטים מה שכן בג'מבורי הוא מצליח לעמוד במאמץ רב..
יש סיבה לדאגה..? מבחינת הבנה הוא מבין מצביע על האור ואומר אווו וגם שעובר מטוס הוא מרים את הראש ומצביע 10 אצבעות הוא גם יודע אבל כפיים הוא לא עושה.. אני חוששת שאולי יש איזה עיקוב בקורדינציה .. תודה אמא מודאגת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה לאמא מודאגת
דבי גרוס דולב24/06/2009הי אמא מודאגת
בנך מעט מאחר בהתפתחותו. לא הייתי דואגת אבל כן הייתי ממליצה על אבחון כדי לראות מה בדיוק מעכב את התפתחותו ואיזה תרגילים אפשר לתרגל איתו לצורך העניין. 4 חודשים על הגחון יכולים להצביע על קושי ספציפי אותו לא ניתן לאבחן על גבי פורום.
כמו שאמרתי, אין צורך לדאוג, בד"כ מדובר במשהו קטן אבל חשוב לטפל בו כדי שלא יבוא לידי ביטוי בהמשך ההתפתחות.
בברכה
דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
ינוקט
052-8240914* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)