זחיעלת גחון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זחיעלת גחון
    אמא מודאגת
    23/06/2009

ילדי בן 11 חודשים זוחל גחון בערך 4 חודשים מין זחילת לוחמים כזאת לפעמים נעמד על שש אבל לא מתקדם שהוא רוצה להתקדם יורד על הגחון וזוחל, הוא התחיל להתישב לבד אבל מידיי פעם ולעמוד הוא לא עומד לא בלול ולא ברהיטים מה שכן בג'מבורי הוא מצליח לעמוד במאמץ רב..
    יש סיבה לדאגה..? מבחינת הבנה הוא מבין מצביע על האור ואומר אווו וגם שעובר מטוס הוא מרים את הראש ומצביע 10 אצבעות הוא גם יודע אבל כפיים הוא לא עושה.. אני חוששת שאולי יש איזה עיקוב בקורדינציה .. תודה אמא מודאגת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זחיעלת גחון

הוספת תגובה

• תגובה לאמא מודאגת

דבי גרוס דולב
    24/06/2009

הי אמא מודאגת
    בנך מעט מאחר בהתפתחותו. לא הייתי דואגת אבל כן הייתי ממליצה על אבחון כדי לראות מה בדיוק מעכב את התפתחותו ואיזה תרגילים אפשר לתרגל איתו לצורך העניין. 4 חודשים על הגחון יכולים להצביע על קושי ספציפי אותו לא ניתן לאבחן על גבי פורום.
    כמו שאמרתי, אין צורך לדאוג, בד"כ מדובר במשהו קטן אבל חשוב לטפל בו כדי שלא יבוא לידי ביטוי בהמשך ההתפתחות.
    בברכה
    דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
    ינוקט
    052-8240914

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו