העסקת תינוקת בת 10 וחצי חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• העסקת תינוקת בת 10 וחצי חודשים
    לירז
    24/06/2009

שלום

בתי יושבת ,זוחלת על 6 ,עומדת עם עזרה של חפצים (שולחן,מזנון וכו'...)
    רציתי לדעת איך אפשר להעסיק אותה שלא תשתעמם
    ישר שאני חוזרת מהעבודה אני לא עוזבת אותה אני מקדישה לה את כל תשומת הלב
    אבל שאני רוצה ללכת לעסוק בעבודות הבית היא לא נותנת לי ברגע שאני יוצאת מהסביבה שהיא נמצאת בה היא ישר בוכה מגיעה אלי ומטפסת עלי שאני ארים אותה...
    הצעצועים שלה כבר לא מעניינים אותה ואפילו צעצועים שאני מאלתרת מהמטבח היא משחקת עם זה כמה דקות ונמאס לה...
    אשמח לקבל על עצה כיצד אפשר להפעיל אותה שלא תשתעמם ...ולשחק בצעצועי התפתחות שלה לדוגמא השחלות ושלא ימאס לה מהר???
    האם זה הגיל???

תודה רבה

המשך יום טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובה ללירז

דבי גרוס דולב
    24/06/2009

הי לירז
    תינוק יכול גם להשתעמם, אין צורך לחשוש מזה. דווקא התהעסקות יתר ומתן הרבה צעצועים גורמים לתינוק לצפות לעוד, אני ממליצה לתת לתינוק בכל פעם שני צעצועים ולא יותר וכך ידע להעריך אותם, לחקור אותם ולא להזדקק להצפה חושית כדי להיות עסוק ולא משועמם.
    כשהיא דורשת את תשומת ליבך כשאת עסוקה, נסי להרים אותה לרגע, להרגיע ולהחזיר לרצפה ובעצם להעביר ואתה דרך תהליך שתבין שגם לך יש את הזמן שלך ולה את שלה.
    אני לא חושבת שצריך כל הזמן לחדש ולחפש איך להעסיק ולשעשע אלא להיפך, ללמד את התינוק שגם קצת זה הרבה. בנוסף, חשוב לצאת מהבית, לטייל עם העגלה או ללכת לגן ציבורי.
    בברכה
    דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
    ינוקט
    052-8240914

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה אחת קטנה...

לירז
    25/06/2009

תודה רבה על תגובתך ...

רציתי לשאול האם זה הגיל שהם צריכים לדעת להשחיל את הטבעות למוט ???
    או להתאים צורות ולהכניס דרך קופסא?
    בבקשה תני לי כמה אפשרויות למשחקים המתאימים לגיל הזה
    זאת ילדה ראשונה ויש לי את כל הזמן בשבילה איך אני יכולה לעזור לה מבחינה התפתחותית
    לאו דווקא פיזית גם שיכלית...

תודה רבה

והמשך יום טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה ללירז

דבי גרוס דולב
    25/06/2009

הי לירז
    אין גיל מסוים בו מתחיל משחק השחלות, זהו תהליך שיכול להתחיל בגיל זה וגם בגיל שנה ומעט הלאה. בשוק קיימים אינסוף צעצועים, כדאי לגשת לחנות, לראות מה מומלץ לגיל זה ולבחור לפי טעמך, נטיית ליבך וגישתך האישית לצעצועים. אינני יכולה להמליץ על צעוצע מסוים מפני שכולם מתאימים, צריך רק לבחור מהמבחר הגדול ולא להגזים בכמות.
    בברכה
    דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
    ינוקט
    052-8240914

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו