מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מנדנד כל היוםנועה06/07/2009
שלום, בני בן חצי שנה בקרוב התחיל לעמוד עמידת שש ומנסה להתקדם. הוא לא ממש מצליח וזה מתסכל אותו והוא לא מפסיק לנדנד. האם יתכן כי הוא מנדנד בשל ההתפתחות המוטורית החדשה? הוא מנדנד כל היום כמעט. בנוסף הייתי רוצה לדעת מהם השלבים של זחילה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנדנד
שירי קאשי07/07/2009הי נועה,
קשה מאוד לדעת למה תינוק מנדנד (בודאי מרחוק). יכולות להיות סיבות רבות ואת חלקן לעולם לא נגלה ואילו אחרות אולי נגלה בדיעבד כמו למשל שיניים. גם תסכול מחוסר הצלחה להגיע למקומות יכול להביא לבכי ונדנוד אך לא סביר שזה יהיה כך כל היום.
לגבי זחילת השש: בהתחלה התינוק מצליח לעלות על שש, מתחיל להתנדנד קדימה ואחורה ללא התקדמות, לומד לנתק יד ומשם יכול להתחיל לזחול. כמובן שבתוך הכלל הזה יכולות להיות וריאציות שונות כמו למשל תינוק שמיד לאחר העליה על שש מתחיל להניע את הטוסיק אחורה ולומד להתישב טרם למד לזחול וכן משך הזמן שלוקח כל שלב יכול להיות מאוד שונה בין תינוק לתינוק.
בכבוד רב,
שירי קאשי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)



.jpg)




.jpg)
(1).jpg)