מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בן חודשיים וכבר זוחל?!רעות10/07/2009
בני בן החודשיים מרים מאוד יפה את הראש כאשר אני משכיבה אותו על הבטן ואפילו את השכמות ויכול להישאר כך זמן ממושך... בימים האחרונים כאשר אני מניחה אותו על הבטן הוא מוריד את הראש למזרון ודוחף עם הרגליים כך שבעצם הוא ממש זוחל! האם זה תקין שזה קורה בשלב כל כך מוקדם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם עם הילד שלי זה קרה
ריקה10/07/2009היי.
טוב אני לא יודעת אם זה תקין אבל גם עם הילד שלי זה קרה בגיל חודשיים הוא כבר היה זוחל על הבטן ובגיל 4.5 חודשים התחיל זחילת 6 היום הוא בן 8 חודשים (בהתחלה) והוא כבר ממש ממש מוכן ללכת אוטוטו זה קורה אני חיה בארה"ב והרופא שלי אומרת שאין שום דבר רע בהתפתחות מוקדמת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה הגיל שזה אמור לקרות אם הכל תקין
אני10/07/2009התינוקת שלי התחילה לזחול גחון בגיל 6 חודשים ובגיל 8 חודשים לזחול על שש.
לעומת זאת, למרות שהתחילה לזחול מאוד מוקדם, היא בת 11 חודשים ועדיין לא הולכת ללא תמיכה, אלא בקצב רגיל (עמידה, הליכה עם תמיכה). בקיצור זה לא אומר שום דבר לדעתי, תשמחי שהיא מתפתחת לפי הקצב שצריך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאופס חשבתי שכתבת בן 7 חודשים.
אני10/07/2009חודשיים? (: אני אתן למומחיות לענות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לרעות
דבי גרוס דולב10/07/2009הי רעות
כן, גם זה קורה.. לי יש תינוק בן חודש שעושה את זה..
לפעמים זה מצביע על נסיונות מוקדמים מאוד של זחילה ולפעמים זה לא. כדאי לראות שהמשך ההתפתחות קורה בצורה תקינה, שאין דילוג על שלבים ושהדבר לא מראה על פיצוי תנועתי אחר, בנתיים הכל בסדר.
בברכה
דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
ינוקט
052-8240914* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)