בן חודשיים וכבר זוחל?!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן חודשיים וכבר זוחל?!
    רעות
    10/07/2009

בני בן החודשיים מרים מאוד יפה את הראש כאשר אני משכיבה אותו על הבטן ואפילו את השכמות ויכול להישאר כך זמן ממושך... בימים האחרונים כאשר אני מניחה אותו על הבטן הוא מוריד את הראש למזרון ודוחף עם הרגליים כך שבעצם הוא ממש זוחל! האם זה תקין שזה קורה בשלב כל כך מוקדם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן חודשיים וכבר זוחל?!

הוספת תגובה

• גם עם הילד שלי זה קרה

ריקה
    10/07/2009

היי.
    טוב אני לא יודעת אם זה תקין אבל גם עם הילד שלי זה קרה בגיל חודשיים הוא כבר היה זוחל על הבטן ובגיל 4.5 חודשים התחיל זחילת 6 היום הוא בן 8 חודשים (בהתחלה) והוא כבר ממש ממש מוכן ללכת אוטוטו זה קורה אני חיה בארה"ב והרופא שלי אומרת שאין שום דבר רע בהתפתחות מוקדמת...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה הגיל שזה אמור לקרות אם הכל תקין

אני
    10/07/2009

התינוקת שלי התחילה לזחול גחון בגיל 6 חודשים ובגיל 8 חודשים לזחול על שש.
    לעומת זאת, למרות שהתחילה לזחול מאוד מוקדם, היא בת 11 חודשים ועדיין לא הולכת ללא תמיכה, אלא בקצב רגיל (עמידה, הליכה עם תמיכה). בקיצור זה לא אומר שום דבר לדעתי, תשמחי שהיא מתפתחת לפי הקצב שצריך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אופס חשבתי שכתבת בן 7 חודשים.

אני
    10/07/2009

חודשיים? (: אני אתן למומחיות לענות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לרעות

דבי גרוס דולב
    10/07/2009

הי רעות
    כן, גם זה קורה.. לי יש תינוק בן חודש שעושה את זה..
    לפעמים זה מצביע על נסיונות מוקדמים מאוד של זחילה ולפעמים זה לא. כדאי לראות שהמשך ההתפתחות קורה בצורה תקינה, שאין דילוג על שלבים ושהדבר לא מראה על פיצוי תנועתי אחר, בנתיים הכל בסדר.
    בברכה
    דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
    ינוקט
    052-8240914

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו