מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התפתחותשימרית16/07/2009
שלום ,
יש לי תינוק בן 8.5 חודשים מתהפך חופשי לכל הכיוונים כבר מגיל צעיר,מגיל חצי שנה עושה סיבובי ציר ועומד על שש ומתנדנד,מגיל 7 חודשים זוחל על הגחון אבל בלי הצלבות כמו תולעת.
לאחרונה התחיל על שש לנסות לנתק יד אחת,ופעם אחת ניסה אפילו למשוך את עצמו אחורה ולשבת אבל איבד שיווי משקל ונפל .
הוא מאוד פעיל מטפס על כל מה שזז עובר אותי עובר כריות מטפס על מגירות על הטרמפולינה.
אפילו יורד מהטרמפולינה לבד פשוט מתהפך לבטן וגולש למטה ואז מוריד רגל אחת את היד ורגל שניה.
רציתי לדעת האם ההתפתחות תקינה?
בנוסף בגלל שאיננו עושה הצלבות אני איתו בסדנא לליווי התפתחותי בשיטת צעד ראשון עם מדריכה שקיבלה הכשרה אצלכם,כבר היינו ב3 שיעורים נשארו עוד 5 אני כל הזמן עושה איתו תרגילי הצלבות כבר מגיל 6.5 חודשים אבל הוא עדיין לא עושה זאת לבד?למה ומה עוד אפשר לעשות?
יש לציין שהוא זוחל במהירות מטורפת ומגיע לכל חור אבל כמו תולעת ואני רואה שהוא ממש מאמץ את עצמו כי זה הרבה יותר קשה מזחילה רגילה.בנוסף בשבוע האחרון מנסה להעמד והצליח מספר פעמים בלול במיטה על השולחן
אני מצטערת על האורך אבל אשמח לעזרה נוספת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
שימרית19/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתפתחות
שירי קאשי19/07/2009הי רוחמה,
בנך בכיוון הנכון. בגילו לרוב כבר יש הצלבות אך נראה כי יש סימנים לכך שהוא מתחיל (שולח יד אחת בזמן עמידה על שש, בזמן מעבר מכשולים). סביר להניח שבקרוב, כשהוא יתחיל לזחול על שש הוא גם יתחיל להצליב יותר. את יכולה לגרות אותו הרבה לסיבוב סביב ציר על הגחון וכמובן להמשיך עם תרגילים ההצלבות. אני מניחה שגם המדריכה שאיתה אתם נפגשים תוכל לכוון אותך יותר במדוייק כיוון שהיא מכירה אותו.
בכבוד רב,
שירי קאשי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
(1).jpg)