11 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 11 חודשים
    רינת
    19/07/2009

ביתי בת 11 חודשים בידיוק ורציתי לדעת: היא זוחלת על 6 ,נעמדת מלפני כחודש, התחילה לפני כשבועיים להתהלך מסביב לשולחן .
    אני רואה שהיא כאילו מנסה להיעמד בלי תמיכה של משהו ז"א זה נראה מהצד שממצב של ישיבה היא מתרוממת ושמה כפות רגליים על הרציפה ומנסה לעמוד עליהם. יכול להיות שהיא מנסה להתרומם על 4??? איך אני יכולה לעזור לה בכך???

מבחינה התפתחותית היא באיחור או בעיכוב??? פשוט הבת של חברה שלי כבר הלכה עצמאית בגיל שלה, יש מקום לדאגה?? חשוב לי לציין שהיא עשתה הכול לאט , לזחול החלה כמעט בגיל 9 חודשים ועל הגחון... סתם ליידע!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    11 חודשים

הוספת תגובה

• התפתחות

שירי קאשי
    19/07/2009

הי ענת,
    נתחיל מכך ששלב ההליכה לפי הספר אמור להתרחש בין גיל שנה לשנה וחצי כך שבתך בתוך הטווח. כמו כן ציינת כי היא עשתה הכל לאט ולפי מה שאת כותבת אכן הזחילה היתה באיחור וכן העמידה אך היא בהחלט בכיוון הנכון לקראת הליכה. את יכולה לתת לה לטפס על שיפוע (כמו בג'ימבורי) בכדי לעודד את עמידת הארבע (שהיא מעין נסיון להזדקף יותר לקראת עמידה עצמאית).

בכבוד רב,
    שירי קאשי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו