מלמול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מלמול
    דניאלה
    20/07/2009

הבן שלי בן 7 חדשים בדיוק:זוחל,עומד עמידת שש,מתהפך בחופשיות,מסתובב על ציר עושה רוקינג, יושב יציב,מוחא כפיים ושולט היטב בידיו וברגלים...
    אך נראה לי שבגלל שהצד המוטורי כה מפותח הצד המילולי פחות מכיוון שהוא לא ממש "מדבר" בשפת התינוקות,הוא מרבה להגיד:הההה,הייייי,אה בפתח ובסגול אך בקושי שמעתי ממנו "בה,דה וכאלה.....
    איך ללמד אותו להגיד עיצורים ממש?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מלמול

הוספת תגובה

• דניאלה שלום

אורנה עטאר
    20/07/2009

אכן נראה כי בנך מתפתח יפה.
    חשוב שתדעי שאין פה עיכוב מבחינה שפתית וההברות שהוא משמיע בשלב הזה הן בסדר.
    בכדי לעודד מלמול תנהלי איתו שיחה בשפת הג'יבריש ותני לו זמן "לענות לך". תנסי לגוון בהברות שאת משמיעה לו. ממש נהלי איתו דיאלוג. חיזרי על זה מספר פעמים ביום וספרי לי אם יש שינוי.

בהצלחה!
    אורנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורנה תודה

דניאלה
    21/07/2009

אני מבינה...נלחצתי קצת כשקראתי באינטרנט שהוא אמור למלמל הברות,אך לפי טיפת חלב גם הבנתי שזה עד טווח של 9 חדשים בערך,תוך כמה זמן צפוי שיהיה שינוי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו