הנקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הנקה
    הודיה
    22/07/2009

הבן שלי לא עלה במשקל שבוע, אז אמרו לי לתת תוספת, במקביל אני מנסה להגביר את החלב ע"י שאיבות אחרי האכלה וחילבה. הבן שלי יונק מספר 10 דקות אז מתעצבן אני מביאה לו בקבוק והוא מסיים את כולו, כאשר אני שואבת אני רואה שיש חלב אז למה הוא התעצבן? ולמה הוא לא שבע אחרי הנקה. ההנקה מאד חשובה לי ואני לא מצליחה להגביר את כמות החלב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הנקה

הוספת תגובה

• תגובה להודיה

דבי גרוס דולב
    22/07/2009

הי הודיה
    אני ממליצה בחום להתיעץ עם יועצת הנקה וכדאי לעשות זאת בהקדם על מנת שתוכלי להמשיך ולהניק בהנאה.
    בברכה
    דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
    ינוקט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

אור
    23/07/2009

תודה על תשובה
    יש לי שאלה כללית היות וילדה שלי פג וכן נולדה במשקל נמוך מגיל היריון וכך נשארה במשקל נמוך
    היום באחוזון 5 במשקל ו60 בגובה (מאוד רזה לא אוהבת לאכול)
    מניסיונכם האם משקל נמוך משפיע על התפתחות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה, טעות במיקום

אור
    23/07/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו