מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- החלפת מוצץירון24/07/2009
שלום, בני בן 7 חודשים. משתמש במוצץ מאז שהוא נולד, בהצעת הרופא שלו. בחודשיים האחרונים הוא משתמש במוצץ של טומי טיפי הבעיה שהמוצץ כבר זקוק להחלפה (הוא גם מיועד לגיל 3-6). לא מייצרים יותר מוצצים מהדגם הזה, ניסינולהחליף לו למוצץ אחר מאותה חברה או מחברה אחרת, ללא הצלחה. האם להתעקש ולהחליף לו או להשאירו עם המוצץ הישן?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוצץ
שירי קאשי24/07/2009הי ירון,
במידה והמוצץ הישן כבר בלוי ועלול להתחיל להתפרק הרי שמדובר בסכנת חנק ולכן כדאי להחליף את המוצץ למרות המחאות של בנך. בכל מקרה תנסה למצוא מוצץ דומה, אני מניחה שעם הרבה חיפושים ניתן למצוא משהו כזה.
הרבה הצלחה,
שירי קאשי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלצערי אחרי ניסיון מר איין תחליף
גולי14/11/2009למוצצי טומי טיפי אם תרצה יש באפשרותי להשיג לך טומי טיפי 057-4334908
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנו נמצאים באותה בעיה בדיוק...
טל29/07/2009הבן שלי (8 חודשים) לוקח את המוצץ של טומי טיפי שכבר לא ניתן להשיג. קנינו כבר 3-4 סוגים שונים והבן שלי לא מוכן לקחת אף אחד מהם... יש שיטות להרגיל ילד למוצץ חדש?....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני באותה הבעיה
לימור21/08/2009כבר כמה חודשים שבני בן ה- 9 חודשים עם מוצץ של טומי טיפי שלא מוכן לקבל שום מוצץ אחר
מישהו מכם הצליח להחליף מוצץ? איך ? ולאיזה מוצץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוצץ
שחר21/08/2009בני בן 8 חודשים, אנחנו עדיין משתמשים במוצץ של טומי טיפי שלא מייצרים יותר, לא עברנו למוצץ אחר כיוון שהוא לא מוכן. המוצץ (יש שניים כי הם באים בזוגות) עדיין לא מתפורר, כשזה יקרה נעביר אותו למוצץ אחר. אני לא מצאתי משהו דומה לזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוצץ דומה לטומי טיפי
שימרית23/08/2009שלום לכולם...לי הייתה אותה בעיה בדיוק,
יש מוצץ של חברת נובי אני מצרפת לינק שהפטמה שלו ממש דומה לטומי טיפי תנסו....
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא צורף הלינק של המוצץ
שחר26/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללחוץ על נובי למטה אחרי זה מוצצים ב
שימרית30/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מוצת מוצצי טומי טיפי
שושי01/09/2009בני בן 8 חודש ונשאר לי בבית 2 מוצצים אחרונים שלח טומי טיפי בני לא מוכן לקחת שום מוצץ אחר איפה אפשר להשיג אותם ניסיתי לתת לו מתוך שינה מוצץ אחר ורק אז הוא הסכים לקחת אבל כשהוא ער אין סיכוי זה רק מרגיז אותו בזמן שהמוצץ אמור להרגיע.מה לעשות אני מיואשת למה טומי טיפי עשו זאת?האם משהיא מצאה מוצץ חלופי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשושי יש מוצץ ממש דומה..
שימרית02/09/2009תראי צירפתי למעלה לינק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמוני כמוך
מיטל22/09/2009גם אני באותה סירה מחפשת את המוצץ המכוער הזה ולא מוצאת אותו באף מקום. הגעתי לספק של שילב הנסיך הקטן הוא גם לא הצליח להשיג לי מוצץ כזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוצצי טומי טיפי
גולי13/11/2009מצאתי מישהו שהשיג לי טומי טיפי אם תרצו צרו קשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיינו באותה הבעיה
גולי13/11/2009יש לי למכור טומי טיפי 057-4334908
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח ליצור קשר, מתי אפשר להתקשר?
עינת14/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבכל השעות לטלפון 057-4334908
גולי14/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעוניינת, מתי אפשר להתקשר?
עינת14/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעוניינת, מתי אפשר להתקשר?
עינת14/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם תרצי יש מוצצי טומי טיפי
גולי14/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשגתי מוצצי טומי טיפי
גולי15/11/2009השגתי מוצצי טומי טיפי מי שמעונין יכול להתקשר בכל שעה לפלפון: 0574334908
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיית מוצצי טומי טיפי
גולי13/11/2009הייתה לי אותה הבעיה התינוקות שלי לא רצו למצוץ אף מוצץ בסוף השגנו מוצצים אם תרצו צרו קשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין שיטה בכל אופן
גולי14/11/2009אצלנו זה לא אבד אם לא הסתדרתם יש לנו טומי טיפי למכירה 0574334908
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתן להשיג את המוצץ של נובי במוצצים
לילי03/09/2009גם לי היתה בעיה דומה ומצאתי את המוצץ ברשת מוצצים
יש לי את האריזה (כי כבר קניתי סטוק) שמו דובדבן עגול (גודל בינוני) אני מניחה שיש גם גדול
קוד בגב האריזה 5929
מקווה שעזרתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקניתי, לא מסכים לקחת, איזה ייאוש
שחר09/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה עושים
חלי11/09/2009דיברתי עם החברה שמייבא אותם " הנסיך הקטן " הם מנסים לאתר בארצות אחרות אם נשאר תקשרו ותתלוננו - אמרו שיגיע הם התקשרו .
נראה לי זה הסיכוי האחרון .
אני לא יודעת מה לעשות נשאר לי 1 ושהוא הולך לאיבוד לרגע אני פשוט כמו מטורפת .
גם גן חדש וגם שהמוצץ ילך לאיבוד - לא מתאיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
חצופים!@!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי לרשום קוראים למוצץ BEBE
טלי22/10/2009המוצץ נקרא בחנויות גם מוצץ לסרבנים
הקישור לא עבוד
מצרפת קישור חדש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי הצעה מנסיון..
מריה23/10/2009הקטנה שלי היתה כל הזמן עם AVENT וכשהגיע הזמן להחליף קניתי אותו הדבר רק לגיל 6-18 חודשים, ניסיתי לתת לה במשך היום והיא פשוט ירקה אותו החוצה.
אז פשוט נתתי לה אותו כשהיא הלכה לישון, אחרי שהיא נרדמה החלפתי את המוצץ ובבוקר היא קמה וקיבלה אותו בברכה!.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתחרימו את טומי טיפי
שלי23/10/2009הם ממש חוצפנים שהם עשו את זה ...ובגלל זה אני מחרימה אותם אני לא קונה יותר מוצרים של טומי טיפי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)