זחילה תקינה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זחילה תקינה?
    חופית
    25/07/2009

שלום,
    ביתי בת 8 חודשים ושלושה שבועות. לפני כשלושה שבועות החלה לזחול זחילה ראשונה. העניין הוא שהיא דוחפת רק עם רגל ימין ולא עם רגל שמאל. לא משנה כמה אני עובדת איתה על זה - זה פשוט לא עוזר.
    האם נורמאלי? האם עליי לפנות לאיבחון בשלב זה?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זחילה תקינה?

הוספת תגובה

• גם אצלי התחילה ככה...

מיכל
    25/07/2009

ואחרי חודש בערך שיכללה את זה לזחילה סימטרית ומהר מאוד לשש סימטרית!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• (מיכל תודה רבה) דילגתם עליי...

חופית
    26/07/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אסימטריה

שירי קאשי
    26/07/2009

הי חויפית,
    האסימטריה בתנועה מעידה על אסימטריה מסויימת בגוף. ייתכן שזו אסימטריה קלה (קיים כמעט אצל כולם במידה מסויימת) ואז התינוק יכול להתגבר בכוחות עצמו על הקושי ולפתח זחילה סימטרית ומאורגנת. אם הקושי הוא מעט גדול יותר הרי שעצם הזחילה האסימטרית עלול להביא להחמרה בבעיה כיוון שיש שימוש יתר של צד אחד וחוסר פעילות של הצד השני והקושי עלול להתחדד. קשה לי לחוות דעה האם זה מצב שיסתדר מעצמו או לא. אני מציעה שאם זה לא מתחיל להסתדר בזמן הקרוב, כן לגשת לאבחון ולעזור לארגן את הסימטריה בתנועה.

בכבוד רב,
    שירי קאשי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו