מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תינוק בן 9.5 חודשיםשלי02/08/2009
שלום לכולם,
יש לי תינוק בן 9.5 חודשים מגיל 5 חודשים מתהפך לכל הכיוונים,מגיל 6 חודשים סיבובי ציר,מגיל 6.5 חודשים זוחל גחון בלי הצלבות ועולה על שש,לפני כ3 שבועות החל לעשות 3 צעדים על שש וחוזר לגחון,מגיל 8 חודשים נעמד על כל דבר במיטה בלול על כסאות על שולחנות בגימבורי הכל ואפילו עושה צעד או שניים לכיוון משהו שהוא רוצה כמובן עם אחיזה.
מלפני שבוע מנסה להתיישב מעמידת שש בדרך כלל תופס במשהו עם יד אחת ויד אחת חופשית עדיין לא יציב בכלל מתנדנד ולפעמים נופל.
על הגחון זוחל במהירות אדירה כמו תולעת,בגימבורי מטפס על כריות עולה מדרגות בזחילה מצליח לעמוד באמבטיית כדורים .
בקיצור ילד מאוד מאוד פעיל.
הבעיה שהוא עדיין לא זוחל על שש הייתי איתו בחוג ליווי התפתחותי מגיל 6-9 חודשים ואני עושה איתו תרגילים כל הזמן אבל זה לא קורה....אולי למישהי מכ יש המלצה נוספת???
ומה הטווח המקסימלי שהם אמורים לזחול על שש או לשבת?
תודה.
שלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגתם עלי...
שלי03/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזחילה
שירי קאשי04/08/2009הי שלי,
עד 9 חודשים עדיין לא מתיחסים כאיחור אם רואים כבר כי התינוק במקום טוב בדרך לישיבה וזחילה על שש. במקרה שלכם זה כבר נחשב איחור. לכאורה כל שלבי ההתפתחות עברו בסדר ובזמן עד כה אך עדיין יש קושי בשני תחומים אלו. קשה לי ללא אבחון לגלות באמת מהו המרכיב החסר אשר כרגע מביא לעיכוב. אחת הבעיות הנפוצות (במיוחד אצל תינוקות שלא הראו קשיים אחרים לאורך הדרך) היא שמרגע שהם מגלים את יכולת העמידה וההליכה סביב הרהיטים הם רוצים להיות רוב הזמן שם ולכן אינם נמצאים מספיק במקופ שבו הם יכולים להתאמן ולחזק את המרכיבים הנחוצים לזחילה. אינני יודעת האם המצב הוא כך אצלכם, אך אם זה מתאר נכונה את מה שקורה לכם הרי שהשלב הראשון הוא לנסות ליצור סביבה שבה הוא יאלץ לזחול ולהתקדם לעבר החפצים לפני שהוא מגיע ונעמד לידם. זה אומר להזיז הכל הצידה, אולי לשים באופן זמני את שולחן הסלון בצד, כשהוא רוצה לטפס עליכם להתרחק ממנו על מנת שיעשה מספר צעדי זחילה לפני שמגיע ומטפס. אם זה לא המצב, אני ממליצה על אבחון על מנת לגלות מהו הקושי ולהתאים תרגילים באופן אישי.
בברכה,
שירי קאשי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
שימרית04/08/2009תודה על התייחסותך,
האם את מבצעת איבחונים פרטיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
שירי קאשי05/08/2009הי שלי,
אני גם מבצעת אבחונים. את מוזמנת לפנות אלי טלפונית.
בברכה,
שירי קאשי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

(1).jpg)