בן שנה קם הרבה בלילה לינוק.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן שנה קם הרבה בלילה לינוק.
    יעל
    05/08/2009

בני בן שנה. הוא עדיין אינו ישן לילה שלם וקם פעמים רבות על מנת לינוק (בממוצע כל שעתיים) המצב גורם לי להעביר אותו למיטה שלי באמצע הלילה והוא ממשיך כך עד הבוקר.
    לפעמים כאשר הוא מתעורר בלילה אני משיכה ללטף אותו במיטה או מרימה אותו לדקה ומרדימה אותו בחזרה, אך הוא שוב מתעורר כעבור רבע שעה בערך.
    איך מרגילים אותו לישון לילה שלם? ואיך מפסיקים לו את ההנקה בלי לתת לו בקבוק עם תחליף חלב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אני בדיוק באותו מצב עם בת שנה

מיכל
    05/08/2009

וזה סיוטטטטט..... אשמח לכל עיצה :-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הנקה

שירי קאשי
    06/08/2009

הי יעל ומיכל,
    הקושי שאתן מתארות הוא חלקן של הרבה אמהות מניקות. לתינוק יונק ההתעוררות בלילה היא לא רק לצורך התזונה אלא גם כי כך הוא מרגיע עצמו וזה עלול להביא להרבה יקיצות. ניתן לנסות להרגיע על הידיים או להעזר בבן הזוג להרדמה בלילה אך חשוב לדעת כי זהו תהליך ארוך וקשה ואין פתרונות קלים בדרך לגמילה מהנקות לילה. ניתן לנסות ולעבור לחלב אם שאוב בבקבוק (אם לא רוצים לתת תחליף אך בכל זאת להפחית את כמות ההנקות הליליות לפחות). מעבר לכך אני ממליצה להתיעץ גם עם יועצת הנקה אשר אולי תוכל לתת טיפים נוספים.

בהצלחה,
    שירי קאשי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו