מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עוד שאלהנ10/08/2009
ביתי בת ה8 וחצי מנסה ולוקחת כל דבר שמסקרן אותה" תופסת אותו מדברת אליו ולפעמים גם מנהלת איתו שיחה רצינית נוגעת ממשת ופשוט אוחזת בו ומדברת אליו ואיתי ממש שיחות נפש רציניות אבללללל היא לא מכניסה כל דבר לפה ולזה שמתי לב........... בעלי מנסה להרגיע אותי ואומר שזה מעיד שהיא חכמה מעל הממוצע ויודעת מה לשים בפה למשל נשכן היא ישר מכניסה לפה ומוצץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עניתי לך
אורנה עטאר12/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאותו גיל וכמעט אותו מצב
ניקול13/08/2009הכול נורמאלי ולגבי החזקת בקבוק לדעתי זה פינוק ואים עד עכשיו את החזקתלה את הבקבוק אז למה ניראה לך שהיא תחזיק יש ילדים שמעדיפים להחזיק לבד אבל לרוב הילדים של עכשיו מפונקים מאוד יש לי עצה קטנה אים את רוצה ללמד אותה להזיק לבד כול פעם שהיא סיימה חצי ארוחה אז תנסי לשים לה את הידיים על הבקבוק בהתחלה אל תעזבי לאט לאט וכול ארוחה היא תחזיק יותר טוב עד שהיא תוכל לבד כמובן תמיד תשגיחי זה מסוכן אים זה לא ממש עוזר אז תיקני ידיות ואים פשוט לא הולך לך או שאת מיתיאשת ליפעמים ומחזיקה לבד ואז היא פשוט לא מוכנה אז תנסי שמישהוא מהמישפחה שהיא מכירה אבל לא מאכיל אותה קבוע שהוא ינסה ללמד אותה אצלי זה עובד יופי היא מחזיקה על שהיא רואה אותי ואז עוזבת ומיתפנקת לי זה לא ממש מפריעה כי אני יודעת את הסיבה למרות שאים היא מחזיקה דברים מחניסה לפה שאצלי זה יותר גרוע (היא בלי מוצץ ולא מוכנה להכניס כלום לפה חוץ מהנשיקות של הלחם ודברים אכילים כמו מלפפון שלם שהיא לא מצליחה לינגוס וכשהוא קר היא ממש נהנת תנסי כמובן שאים יש שיניים להיזהר מאוד שלא תיקח ביס ) וגבי שהיא מנסה לקום אצלי בגיל שמונה חודשים וממש כמה ימים היא פשוט קמה ומאז לא הפסיקה אחרי יום היא התחילה לנסות לעשות צעדים ואחרי כמעט שבוע היא תחילה ללכת בלול כול הזמן הלכה עם המעקה כה שבימים הקרובים שהיא תצליח לקום את לא תביני מתחילת הספה אל קצה הספה ואני מאחוריה אז תהני בנתיים כי אים היא תוהב את כול העניין של לקום וללכת ליד דברים זה ממש קשה לישמור אני אישיתי מפחדת מנפילות שגורמות מכה הראש בגדול תהייה רגועה מה שכן תשימי אותה ליפעמים ליד הבן שלך וכשהיא תיראה מה הוא עושה היא תנשה אולי לחקות אותו שיכול להיות נחמד ברור שגם מהצד שלו שיבין שהוא מלמד אותה והוא האח הגדול בדרך כלל הם נורא נהנים מיזה וזה יכול להיות נחמד והכי חשוב יעזור לשנהם בהיתפתחות אפילו לגדול יותר הוא ילמד איך להיתנהג אים הקטנה והוא ירגיש הרבה יותר מועיל ובוגר והקטנה תנסה לחקות אותו ואולי זה יעזור לה יותר בדברים שקשים לה עכשיו זה לא ממש בשליתטתה אבל בעתיד להיתפתחות של מישחקים וקוביות ודברים יותר שקשורים בחשיבה בימקום שאת תישבי ותראי לה הים תיראה איך הוא עושה ורק ישאר לך להסביר והקשר שלם הייה הרבה יותר ומה שכן חשוב שתשכיבי אותה הרבה על מיזרן פיעילות אים היא לא זוחלת ותשימי דברים שהיא תנסה להגיעה עליהם וזה יחזק לה את הכתפיים וכול מה שקשור לגב וידיים ואז הייה לה יותר קל לקום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)