שאלה דחופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה
    עינת
    18/08/2009

שלום רב
    ליאל בת שנה וחצי ,ביום חמישי אמורה לקבל חיסון בטיפת חלב ובנוסף עלינו לעשות לה בדיקת דם לבדוק רמת המוגלובין ...היא מאוד רגישה וצורחת בסיטואציות כאלה
    שניהם חשובים ודחופים ואני חוששת שהרצף שלהם יגרום לאיזה טראומה או פחד, אולי אפילו כעס ואי וודאות של- מתי תגיע הדקירה הבאה

החיסון נקבע מראש לחמישי, השאלה שלי מתי אחרי יהיה כדאי יהיה לקחת אותה לבדיקת הדם

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה

הוספת תגובה

• תגובה לעינת

אורנה עטאר
    18/08/2009

שלום
    קשה לי לייעץ לך בנושא מאחר וזה אינו נושא העוסק בהתפתחות תינוקות. האם את יכולה לדחות את החיסון בשבוע? יש הבדל בין מתן חיסון ללקיחת דם, לקיחת דם היא לרוב קשה יותר עבורם.
    אני חושבת שבמידה ואת יכולה לרווח בין השניים זה עדיף וכך יהיה קל לה ולך.

שיהיה קל ותהיו בריאים!

אורנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משהו שיכול לעזור

רויטל
    18/08/2009

שלום :)
    סליחה שאני מתערבת אבל גם הבת שלי נורא רגישה ובבית המרקחת המליצו לי על טיפות הומאופטיות ( ABC kid) של חברת heel
    אני נותנת לה 5 טיפות שלוש פעמים לפני החיסון (שעה לפני, חצי שעה לפני וכמה דקות לפני ) וזה ממש עוזר - היא לא נכנסת להיסטריה כמו פעם.
    זה כמובן בנוסף לפיצול ולא במקומו...
    אני מקווה שזה יעזור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו