ישיבה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ישיבה
    אור
    20/08/2009

ילדה שלי עוד שבוע בת 9 חוד' (7.5 חוד' מתוקן) זוחלת גחון סימטרי אך לא למרחקים ארוכים (רק עם משהו מעניין אותה מאוד יוצאת משטיח פעילות לריצפה), נעמדת על 6 ועושה מעין ציר על 6
    אך עדין לא מתיישבת ויש לציין גם לא יושבת אם משיבים אותה (מחזיקה כמה דקות ואז נופלת לצד)
    האם זה בעיה שעדיין לא יושבת יציב?
    אולי יש לה גב חלש או שבגילה זה בסדר שלא יושבת עדיין? (היא מנסה להתיישב מעמדת 6 אך נופלת קדימה)
    איך אפשר לחזק את גבה שיהיה יותר יציב?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ישיבה

הוספת תגובה

• תגובה לאור

אורנה עטאר
    20/08/2009

שלום אור
    כמו שכתבת גילה המתוקן הוא 7.5 חודשים ולגיל זה היא מתפתחת יפה! אני הייתי משתדלת לא להושיב אותה כי כשהיא תהיה מספיק בשלה לישיבה היא תגיע לזה לבד והושבה עכשיו יכולה לגרום לשיבוש התפתחותי. לפי מה שאת מתארת היא "עושה ציר על 6" אומר שהיא מניעה קצת את הטוסיק אחורנית באלכסון? אם כך זה יכול להוביל אותה עוד מעט לישיבה.
    נראה כי בתך בעלת מוטיבציה ולכן אני מאמינה שעוד מעט היא תגלה את ההתיישבות ותהיה מספיק חזקה מבחינת מערכת שיווי המשקל שלה כך שתוכל לייצב את עצמה בישיבה.
    בכל אופן לידיעה - יש אופציה להתיישב ע"י גלגול אל הצד מהגחון ודחיפה עם היד להתרוממות ויש אופציה כשהיא על 6 לקחת את המשקל אחורנית - להניח את הישבן קצת מוטה ולהגיע לישיבת סיכול ע"י עזיבת הידיים.

התפתחות נעימה.
    בברכה,
    אורנה עטאר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו