בעיות שינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות שינה
    אפרת
    20/08/2009

התינוקת שלי בת 8 חודשים, היא נהדרת במשך היום, חייכנית שמחה ואוכלת בסדר גמור, יש לה שנת בוקר ושנת צהרים של שעה וחצי שעתיים לפעמים. עד לא מזמן היתה מתעוררת עדיין כמה פעמים בלילה אבל בשבועיים האחרונים היא פשוט לא מצליחה לישון שנת לילה מסודרת - היא הולכת לישון בערך בשבע וחצי, ישנה שעה שעה וחצי רצוף ומאז מתחילה לבכות כמעט כל 5 -10 דקות היא לא רוצה לקום, היא עייפה ורוצה לישון, אני מרגיעה אותה והיא שמה את הראש בחזרה ותוך שניה - עם העיניים עצומות שוב פורצת בצרחות - זה נראה שמשהו מפריע לה אבל אני לא יודעת מה? ולמה במשך היום זה לא מפריע? התחלתי לתת לה ברזל לפני שבוע - אני חושבת שאולי זה החריף את העניין אבל זה בודאות התחיל לפני הוספת הברזל - אני כבר ממש דואגת - חשוב לי להדגיש שאין לה בעיה להירדם ולישון במיטה שלה, היא לא רוצה להירדם בידיים או משהו כזה - היא פשוט רוצה לישון ולא מצליחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות שינה

הוספת תגובה

• תגובה לאפרת

אורנה עטאר
    20/08/2009

שלום אפרת,
    ייתכן ואכן משהו מציק לה. אולי יוצאות לה שיניים? הצצת לה בחניכים? נסי לתת לה דברים שמקלים על צמחית שיניים כמו נשכנים. זה טוב שאת ממשיכה בהרגלים הקבועים ולא משנה לה מסגרת כמו מעבר למיטה שלכם כי אז יהיה קשה יותר כשתקופה זו תחלוף.
    במידה וזה לא שיניים - תוכלי להתייעץ עם רופא הילדים שלה.

מאחלת שיעבור מהר

אורנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו