התיישבות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התיישבות
    אור
    21/08/2009

שלום,
    תינוקת שלי בת 7 חודשים
    כבר יותר משבועים היא זוחלת על גחון, מנסה כמה צעדים על 6 ומתנדנדת על 6. אם מושיבים אותה (אני יודעת שלא ממליצים ואני לא עושה את זה הרבה אבל בכל זאת) היא יושבת מצויין לבד, גם יושבת מצויין בעגלה גם כשהעגלה יורדת במדרכה ויש שינוי זויית היא לא מאבדת שיווי משקל. קראתי שצריך איכשהו ללמדת אותה להיתייב מעמידת שש, אבל אני לא מבינה בדיוק איך- בשביל להוביל את הטוסיק לרצפה אני צריכה ממש למשוך את כל גופה למטה לא? איזה תרגיל בדיוק צריך לעשות איתה בשביל זה וגם בשביל שתלמד לחזור מישיבה למצבים אחרים?

תודה רבה על התשובה
    אירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התיישבות

הוספת תגובה

• התיישבות

שירי קאשי
    21/08/2009

הי אירה,
    כפי שאת כבר מבינה בעצמך יש חשיבות גדולה מאוד גם למצבי הביניים ולמעבר ממצב למצב. אנחנו לא מבצעים שום תרגיל בכוח ואכן אינך צריכה למשוך אותה אחורה. תנסי להתחיל מנדנוד שלה קדימה ואחורה כשהיא על שש ובמצב זה הביאי את הטוסיק לעמט הטייה הצידה. כשהיא תשחרר את גופה (כתוצאה מהנדנוד) אז גם טווח התנועה אחורה והצידה תגדל. בנוסף את יכולה גם להעמיד אותה על שש על שיפוע (כמו בג'ימבורי, מגלשה וכדומה) ובתנוחה זו כוח הכובד יעזור לביצוע התהליך.

בהצלחה,
    שירי קאשי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו