בת שלושה חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת שלושה חודשים

אני נוהגת לשימה על הבטן מול מראה והיא מחזיקה את עצמה יפה למשך כמה דקות בודדות
    אך אז מגיע בכי.. היא לא אוהבת להיות על הבטן וניסיתי כבר את כול הדרכים כמו להיות מולה,
    לעסות לה את הגב.. על הגב היא בכלל משתעממת..
    מכורה לביבי בורן ואוהבת להיות בגובה מאוד מאוד סקרנית
    מה עושים ? אני חוששת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת שלושה חודשים

הוספת תגובה

• בת 3 חודשים

שירי קאשי
    26/08/2009

הי עמית,
    בגיל זה אנו מצפים להתחיל לראות שכיבה יותר ממושכת ונינוחה על הבטן, אך אתם לא לבד עם הקושי הזה. המנשאים המערביים דוגמת זה שאת משתמשת בו מעודדים בגיל זה זקיפות של הגב, דבר המביא לתבנית גופנית שנוחה יותר בשכיבה על הגב ומקשה על השכיבה על הבטן. מומלץ יותר עד גיל 4 חודשים לנסות לשים במנשאי הערסול למיניהם. כיוון שבתך כבר יחסית גדולה אין צורך לרוץ לקנות מנשא נוסף רק חשוב לזכור שעל מנת לאפשר לה טווח תנועה רחב יותר ונכון יותר, היא זקוקה גם לתנוחה ההפוכה שבה הגב מתעגל. החזיקי אותה בערסול על הידיים (כשאינך הולכת בחוץ עם המנשא), הרבי בתרגילים של התעגלות הגב כמו למשל בשכיבה על הגב לקרב רגליים לכיוון החזה שלה. כאשר יש יכולת התעגלות טובה של הגב גם בית החזה לומד לשקוע וזה מקל מאוד על היכולת לשכב על הבטן. אם אינך מצליחה להגיע לתוצאות בכוחות עצמך אני ממליצה מאוד על מפגש אישי עם מדריכה שבו היא תוכל ללמדך כיצד לעזור לבתך.

בהצלחה,
    שירי קאשי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו