למה הוא מקצר את הדרך?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למה הוא מקצר את הדרך?
    מירי
    27/08/2009

בני בן 8 חודשים לא זוחל ולא עומד על 4 או על 6 אבל מתהפך לשני הצדדים וחזרה, לכן ניסיתי לעודד אותו עם משחקים רחוקים כדי שיגיע אליהם והוא לא רוצה את הדרך הקשה אלא פשוט מתהפך אליהם בגלגולים עד אשר מגיע אליהם, אם כך למה הוא מקצר את הדרך בגלגול ולא מנסה לזחול או להרים את הישבן? כתבתם לי כאן שהוא חייב לעבור את העמידה על 4 או 6 על מנת שיזחל והתקשרתי לטיפת חלב, ושם הם טוענים שעלי להוריד אותו ממזרן הפעילות שהוא עליו כי הוא זה שמעכב אותו בכך אלא לתת לו להיות על הרצפה על מנת שיזחל כי לא תהיה לו ברירה,
    האם נכון מה שאמרו לי? אבל אני דואגת כי אפילו שקיץ קריר ברצפה, ואם אשים מכנסיים ארוכים הם טוענים שזה לא ידחוף אותו אלא יתקע אותו במקומו.
    אז מה הפתרון ? איך אני מתחילה את העניין של עמידה על 4 ועל 6?
    מה עלי לעשות ? תרגילים מסויימים? ואם כן אילו? אשמח להכוונה מכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    למה הוא מקצר את הדרך?

הוספת תגובה

• תגובה למירי

דבי גרוס דולב
    27/08/2009

הי מירי
    הסיבות לעיכוב בזחילה יכולות להיות רבות ולא ניתן יהיה לדעת מה הסיבה של בנך ללא היכרות. יתכן שהורדה לרצפה תסייע אבל אני ממש לא בטוחה בכך ובכל מקרה, אין שום בעיה להניח אותו על הרצפה במזג אוויר כה קייצי גם אם הרצפה קרה.
    1. נסי לתת לבנך לעבור מכשולים שונים כגון כריות וכו, הניחי אותו על הבטן על הכרית ועודדי אותו לעבור ע"י צעצוע.
    2. כשהוא על הבטן תני לו "קונטרה" בכפות הרגליים ובמקביל מנעי ממנו התהפכות כדי להגיע לחפץ.
    3. נסי להעמיד אותו על 6 ע"י הגבהתו דרך בית החזה וכשהוא על 6, להניע אותו קדימה ואחורה.
    נסי תרגילים אלה זמן מה אבל אם לא תראי נסיונות התקדמות כלשהם תוך חודש או חודשיים חזרי אלי, בהצלחה.

בברכה
    דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
    ינוקט
    052-8240914

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו