שינוי בהתנהגות בן 11 שבועות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינוי בהתנהגות בן 11 שבועות
    אתי
    02/09/2009

שלום רב
    בני בן 11 שבועות לפני שבוע היה מקטר למשל כשהייתי נוגעת לו באוזן בזמן הנקה היה מזיז לי את היד, כשהייתי מדגדגת אותו בבטן היה מזיז לי את היד,הוא מלמל יותר.מיום שבת האחרון אני עושה את הפעולות שציינתי והוא לא מזיז לי את היד,פחות מקטר ופחות ממלמל.הוא יונק ויציאות תקינות,מחייך מסתכל מרים ראש שם ידיים בפה .
    ביום חמישי האחרון קיבל חיסון רוטה...אני לא יודעת אם זה קשור
    ביומיים האחרונים פחות ישן
    מה קורה לו?האם זה קשור להתפתחות הטבעית? האם זה משהו אחר?
    אני מאוד דואגת ולא רגועה מה לעשות?
    אתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שינוי בהתנהגות בן 11 שבועות

שירי קאשי
    02/09/2009

הי אתי,
    כל מה שתארת יכול להיות חלק משינויים טבעיים שתינוק עובר (ויהיו לכם עוד רבים כאלו), וזה גם יכול להיות תגובה לחיסון (מנסיוני יכולה להיות תגובה של תגובה של כאבי בטן למספר ימים). כמו כן שינויים קלים בהתנהגות יכולים גם לבשר על התחלה של מחלה. בכל מקרה אם הוא נראה חיוני ומרגיש טוב אין סיבה לדאגה. רוב הסיכויים שמדובר בשינויים רגילים שכל תינוק עובר. כל שנותר לכם הוא להמשיך ולעקוב אחר בריאותו כפי שאתם עושים ממילא.

בברכה,
    שירי קאשי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה שירי

אתי
    02/09/2009

שירי
    את הראשונה שמרגיעה אותי כולם לא נותנים תשובות ברורות ולא מרגיעים
    האינטרנט מלא במידע מאיים ומלחיץ
    אני כל היום איתו ללא עזרה מבעלי או מסבים וסבתות כך שאני מתוסכלת יותר ויותר מהמצב.
    יש לי עוד שתי שאלות:
    1. הוא נרדם על הידיים כשהוא על כדור פיזיו או מהנקה ,כיצד ניתן להרדים אותו בדרכים אחרות?
    2. אני מחפשת קורס או חוג ללכת איתו בבקרים (כדי שגם לא אשתגע בבית)האם אפשר לקבל המלצה על משהו שאת מכירה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרדמה

שירי קאשי
    02/09/2009

הי אתי,
    בגיל צעיר התינוק עדיין זקוק לעזרה בהרדמות. בכדי לגמול אותו מכך בהדרגה אני ממליצה על הכדור למתן את התנועה עד למינימום ככל שהוא ניה יותר רדום. בהמשך את יכולה להניח אותו במיטה מעט לפני שהוא נרדם לגמרי ולהמשיך ללטפו או במיטה בכדי ללמדו לישון לבד.
    לגבי חוגים, באופן טבעי אני ממליצה על סדנאת התפתחות תינוקות. בסדנא כזו מעבר לכיף ולהנאה עם התינוק את תוכלי לקבל עיצות ותרגילים בהתאם לשלב ההתפתחותי של תינוקך וגם בקבוצה קטנה לקבל התיחסות אישית לבעיות או קשיים שבהם תתקלי לאורך הדרך. אני גם מעבירה סדנאות כאלו. את מוזמנת ליצור איתי קשר טלפוני.

בברכה שירי קאשי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו