מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תופעה מוזרה של פחדאילה07/09/2009
הי, יש לי 2 ילדים ליאור בת 5.5 ויאיר בן 4.5 חודשים. ליאור מאד מאד מחוברת להורי ויש לה קשר נפלא עם אמי. לעומתה יאיר ברגע שרואה את אמי מתחיל לבכות בכי היסטרי.. (רק ממנה - בימים האחרונים הכנסנו אותו לבית התינוקות והוא הסתגל מצוין ונקלט ללא כל קושי). אשמח להצעות כיצד לעזור לחבר גם את יאיר לאמי? (היא אמורה להתחיל לשמור עליו פעם בשבוע) תודה אילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פחד מסבתא
שירי קאשי07/09/2009הי אילה,
בנך עדיין מאוד קטן ותופעת הפחד שלו דוקא מאמך יכולה להיות קשורה בדברים מאוד בסיסיים כמו טון הדיבור, אופן ההחזקה, החיוך, האופן בו ניגשים לתינוק כשפוגשים אותו (יש סבתות שישר מתנפלות ורוצות תגובה ואילו התינוק זקוק ליותר שקט וזמן הסתגלות) וכדומה. תנסי לבחון האם יש משהו כזה שהוא בולט יותר אצל אמך לעומת אנשים אחרים אשר מהם הוא לא נרתע ולנסות לשנות זאת. מעבר לכך אני בטוחה שלאחר שיתחיל לשהות איתה יותר זמן כמו למשל יום בשבוע, הוא יתרגל ויקשר אליה.
בברכה,
שירי קאשי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם ביתי
קרן09/09/2009קרה לי בדיוק אותו הדבר עם ביתי - היום בת 5.5 חודשים. ברגע שראתה את אימי בכתה ולא רצתה לראות אותה, היא פשוט הפחידה אותה. אימי התלהבה ממנה יתר על המידה הרימה את קולה ודיברה במהירות ובטון מתוח. גם אני דאגתי כי היא אמורה לשמור עליה פעם בשבוע.
אחרי שהסברתי לה שהיא עדינה מאוד ורגילה לשקט ולטונים רגועים היא השתדלה להיות יותר עדינה איתה ולדבר יותר בשקט.
היום הן חברות טובות שמשחקות ביחד ויוצאות לטיולים ולבריכה. תענוג. מאמינה שגם אצלך זה יסתדר בקרוב מאוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)