עיכוב התפתחותי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עיכוב התפתחותי
    אורטל
    07/09/2009

שלום!!!
    בני בן 9 חודשים ,אינו זוחל,מתיישב או יושב,הוא כן מתהפך לכל הכיוונים ומתקדם קדימה על הגב,אתמול הייתי בטיפת חלב בבדיקת רופא הוא ניסה להושיב אותו אך הוא נופל לכל כיוון,הוא מאוד הלחיץ אותי ונתן לי הפניה לרופא ילדים בכדי שהוא ישלח לאן שצריך ואמר שיש לו בעיה בשיווי משקל,או ששרירי הגב חלשים,כמובן שאפנה בהקדם לרופא,חשבתי לקבל מכן כמה עצות.....
    יש לציין שבשבוע האחרון הוא מראה סימנים של זחילה על הגחון-הוא ממש נמתח לכיוון הצעצוע ואז מזיז את הגוף בלי להתרומם ובסופו של דבר מגיע לצעצוע.

תודה ויום טוב אורטל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עיכוב התפתחותי

הוספת תגובה

• ducv kturyk

דבי גרוס דולב
    07/09/2009

הי אורטל
    תחילה, חשוב להרגע ולזכור שעל העיכובים הקטנים ניתנים לתיקון ולשיפור. קשה לי להסתמך על אבחון של איש מקצוע אחר אבל אני מאמניה שבנך מתעכב מעט בהתפתחותו ואכן כדאי לעזור לו בזה. במקרים כאלה של עיכוב שסיבתו לא ידועה אין אפשרות לתת תרגילים בפורמט זה, ללא אבחון שכן יש לדעת את מקור הקושי ופי זה לתת תרגילים. את מוזמנת לפנות אל רופא הילדים שלכם או/ו למדריכה להתפתחות תינוקות כדי לקבל אבחון מדויק וללמוד כיצד לעזור לבנך.
    בברכה
    דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
    ינוקט
    052-8240914

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו