עמידה על 4

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עמידה על 4
    אביטל
    11/09/2009

שלום,
    בני בן ה3.5 חודשים החל להתהפך בגיל שלושה חודשים (כתבתי בעבר) מאז קצת שכח איך להתהפך בעיקר לצד ימין והחל מתאמן שוב. אני גם קצת עוזרת לו עם תרגילים שקיבלתי משירי קאשי בפורום. העניין הא שהוא הפתיע אותי לפני יומיים עם דבר חדש במידה מסויימת וזה הרמת הטוסיק מאד גבוה, גבוה יותר מאיך שהיה כשניסה להתהפך נראה כעמידה על 4 (בניגוד לעמידת 6) נראה שהוא מנסה להתהפך בצורה הזו וזה נראה לי קצת מוזר. האם נורמלי?
    בנוסף הוא כבר מסתובב על צירו. האם זה לא מוקדם מאד?
    נראה שאי אפשר לעצור אותו ולא היה מפריע לי אם הוא היה ישן אבל נראה שכל ההתפתחויות האלה מפריעות לו לישון זה כאילו הוא רוצה לישון אבל גופו רוצה לתרגל את עצמו.

האם יש מה לעשות בעניין?

בתודה מראש,
    אביטל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עמידה על 4

הוספת תגובה

• עמידה על 4

שירי קאשי
    13/09/2009

הי אביטל,
    בנך אכן מאוד זריז ולא ניתן (גם לא צריך) לעצור את ההתפתחות. מה שחשוב הוא לשמור לאורך כל הדרך ולשים לב שהוא עובר דרך כל שלבי ההתפתחות ועושה אותם בצורה נכונה ואיכותית בכדי שלא "יפסיד" בדרך. הרמת הטוסיק הגבוהה בגיל זה יכול להיות כתוצאה מנסיונות מוקדמים לעלות על שש, אך מכיוון שנועל את הברכיים ויש לו מספיק כוח הוא מצליח להביא עצמו לעמידת 4. סביר להניח שעם הזמן זה יגיע גם לעמידת שש ומשם תתפתח הזחילה על שש אבל לכלך יש עוד זמן. גם יכולת הסיבוב סביב ציר מוקדמת מאוד. בהחלט יכול להיות שזה יוביל אותו להתחלה מוקדמת של זחילת גחון. ביתי האמצעית התפתחה באופן דומה ובגיל 4.5 חודשים זחלה כבר גחון ובגיל 5 חודשים זחלה על שש. כאמור ההתפתחות המהירה עלולה להביא לדילוגים ושיבושים ועל כך את צריכה להשגיח. ללא ספק לא לעצור אותה אך בהחלט לא לעודד למשל מצבים של עמידה וזה בכדי שבנך יתנסה כמה שיותר בשלבי הזחילה ויטמיע אותם היטב בטרם יתחיל לעמוד וללכת.

בברכה,
    שירי קאשי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שירי את נהדרת!! שוב המון תודה :)

אביטל
    13/09/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו