מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טענהל07/09/2007
הנהלת פורום יקרה,
אם אינם מסוגלים לענות לשאלות ששואלים אתכם כאן בפורום
לפחות תאמרו לנו לאן לפנות, לאיזה פורום, זה לא יתכן שרשמתי הודעה ב-2/9 ולא ענו לי עליה
בעוד שאתם עונים לשאלות אחרות שהגיעו אחרי
אם אין לכם תשובה בבקשה תפנו אותנו למקור אחר
אבל אל תתעלמו... זה קצת מעליב..
אני חושבת שאני מדברת כאן בשם עוד כמה בנות שרשמו שאלות לפני מספר ימים וטרם קיבלו תשובה.. בדיוק כמוני...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התנצלות
דבי גרוס דולב07/09/2007אנו מתנצלים בפני כל ההורים שלא ענינו על שאלותיהם. כמו שנאמר, אנו פורום שעונה על שאלות בנושא התפתחות מוטורית וכשנשאלות שאלות שאינן בנושא זה, לא תמיד יש באפשרותינו לענות או להפנות לפורום מתאים. אנחנו גם לא מכירים את כל הפורומים ונושאיהם...
מקווים שתמצאו תשובות לשאלו שלא נענו ושבת שלום לכולנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתנצלות נוספת
עינת דולב-הדס10/09/2007לכל קוראי הפורום,
אני מצטרפת להתנצלותם של דבי ועידן. אנ יבאופן אישי לא עניתי בשבוע האחרון מסיבות אישיות ועל כך הסליחה.
חג שמח
עינת דולב הדס
מדריכת ליווי התפתחותי בשיטת "צעד ראשון"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)