עדוד הליכה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עדוד הליכה
    דנה
    13/09/2009

שלום , ליאמי שלי התחיל ללכת לפני שבוע , הוא בן שנה וחצי, וזה קרה שהחזקתי לו יד אחת ואז שחררתי אותה והוא הלך 2 צעדים
    חזרנו על הפעולה הזאת מס' פעמים והוא חוזר עליה, רק נראה שהוא לא עושה את זה עצמאית, הוא לא עוזב רהיט והולך לבד, האם זה לא נכון לנסות לעודד אותו בשיטה הזאת?
    כרגע אני מרחיקה את השולחן מהמזנון ואני עומדת מאחוריו לוקחת אותו יד ביד , ומשחררת אותו 3 בלטות לפני המזנון נותנת לו ללכת כמה צעדים עד המזנון.
    ניסנו לקרוא לו שהוא עומד, שהוא יבוא אלינו מיוזמתו הוא לא רוצה.
    איך להמשיך הלאה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עדוד הליכה

הוספת תגובה

• תגובה לויקי

אורנה עטאר
    14/09/2009

ויקי שלום,
    נראה כי הוא קרוב מאוד להליכה עצמאית. פשוט המשיכי במה שאת עושה ותראי כי זה יקרה בקרוב.
    הוא כנראה צריך עוד קצת זמן בכדי לבטוח במערכת שיווי המשקל שלו. תני לו את הזמן הזה וההליכה תגיע.

בברכה,
    אורנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הליכה

שירי קאשי
    14/09/2009

הי ויקי,
    מה שאת עושה הוא מעולה. כרגע ליאם כנראה עדיין חסר בטחון לגבי ההליכה. את מתחילה בלתת לו בטחון ומשם הוא ממשיך לבד. המשיכי כך, ובהדרגה הגדילי את המרחק שאת נותנת לו ללכת לבד. כמו כן את יכולה ליצור מעברים קלים יחסית בין רהיטים (למשל בין שולחן הסלון לספה או בין שני כסאות) ובהדרגה להגדיל את המרחק.

בברכה,
    שירי קאשי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו