התהפכות מבטן לגב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התהפכות מבטן לגב
    אור*
    14/09/2009

היי,

בתי בת 4 חודשים ושבוע וחצי... סיפרתי כאן שהיא מתהפכת מהגב לבטן ומבטן לגב.

שירי נתנה לי תרגילים לעודד התהפכויות תקינות.

אך ההתהפכות מהבטן לגב מאוד מאוד קשה לה מפני שהיא מעלה הטוסיק שלה ומתרוממת והיד נשארת על המשטח לא נכנסת פנימה אל מתחת לבית החזה ואז מה שקורה שהיא מתהפכת ואז היד ממש מתקבלת לה לשניים ואני פוחדת מאוד מזה...

מה עושים בכדי לעודד התהפכות זו? אני מרבה להכניס את ידיה (פעם ימין ופעם שמאל) מתחת לבית החזה מכופפת רגל נגדית וכך היא מתהפכת ומשלימה את ההיפוך עד לגב...

אבל עדיין לא למדה את הטכניקה.

מה עושים בכדי לעזור לה בעניין?

תודה
    אור

שירי המשכתי לשאול אותך עוד משהו בקשר לתקשורת... שאלה מאתמול.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התהפכות מבטן לגב

הוספת תגובה

• התהפכות

שירי קאשי
    14/09/2009

הי אור,
    בהחלט יש ללמדה להכניס ידיים ולקרבם לקו האמצע. ניתן לעשות זאת על ידי החזקה בתנוחת ערסול בה שתי הידיים בקו האמצע. כמו כן בשכיבה על הצד יש לדאוג כי היד העליונה תגיע אף היא לקו האמצע ולא תמשוך לאחור. כשהיא על הצד את יכולה לטפוח על השכמה ולעשות עד שהיד תעבור קדימה. כמו כן בעת התרגול של גלגול מהבטן לגב, כמו למשל בגילגול הג'ודו אנו ממש מחזיקים את היד דרכה מתהפכים קרוב לקו האמצע ומכניסים את הכתף. אם את מתקשה להבין את התרגילים (וזה מאוד קשה להבין ללא הדגמה) את מוזמנת להתקשר אלי ואולי אוכל להסביר יותר טוב טלפונית.

בברכה,
    שירי קאשי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו