מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בן שלשה חודשים וחצירוני14/09/2009
שלום,
בני הן שלשה חודשים וחצי ממש לא אוהב להיות על הבטן ועדיין לא מתהפך
הוא מושיט ידיים לחפצים ואף אוחז בהם (בעיקר במוצץ)
בימים האחרונים שמתי לב כי בשכיבה על הגב הוא נוטה לצד מסוים ומגיע כמעט לשכיבה על הצד
האם זוהי תחילתו של היפוך
האם זה נורמלי שהילד עדיין לא מתהפך
שכחתי לציין כי לילד נטיה ברורה לצד ימין - והרופא הפנה אותי לפיזיותרפיה
האם בפיזיותרפיה יעבדו איתנו על התהפכות (בימים האחרונים הוא מפנה את ראשו בקלילות גם לצד שמאל ואף שוהה שם)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התפתחות
שירי קאשי14/09/2009הי רוני,
גלגול עד לצד הוא בהחלט השלב הראשון בתהליך ההתהפכות מהגב לבטן. באופן כללי הטווח המקובל להתהפכויות הוא בין 4-6 חודשים כך שהוא נמצא במקום טוב מחינה זו שהוא מתחיל להתכונן לשלב, אך כאמור הוא יכול למשוך את זה גם עד גיל חצי שנה וזה בסדר גמור. בפיזיוטרפיה אני מניחה שבעיקר מתעכבים על הטורטיקוליס. אינני יודעת כמה זמן ימשך הטיפול שלכם אבל אם הוא יגיע לשלב שיש צורך לעבוד גם על התהפכויות אז אני מניחה כי יעבדו גם על זה.
בברכה,
שירי קאשי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)