טונוס גבוה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טונוס גבוה
    דנה
    15/09/2009

בני בן 8 חודשים, רציתי לרשום אותו לחוג שחיה, אבל אמרו לי שלמי שיש טונוס גבוה
    לא מומלץ חוג שחיה,
    רציתי לדעת האם זה נכון?....
    והאם זה מומלץ לילדים בעלי טונוס מוגבר?
    מה יכול להיות טוב לילדים בעלי טונוס מוגבר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טונוס גבוה

הוספת תגובה

• תגובה לדנה

אורנה עטאר
    15/09/2009

דנה שלום,
    לצערי לא אוכל ליעץ לך על שחייה לתינוקות כי אני לא מכירה את החוג הזה.

מה ששלושת המדריכות כאן יכולות להציע לך בלב שלם זה ללכת לסדנאות לווי התפתחותי איתו.
    זהו המקום בו תקבלי כלים איך לאזן את הטונוס שלו. יש המון מה לעשות עם טונוס מוגבר ובסדנאות האלו הכל נעשה תוך כדי משחק, הנאה.

בברכה,
    אורנה עטאר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה...

דנה
    15/09/2009

את מתכוונת לסדנאות של צעד ראשון?....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוספת

שירי קאשי
    16/09/2009

הי דנה,
    חוגי השחייה למיניהם הם מומלצים לחלק גדול מהתינוקות, אך במקרה של טונוס מוגבר לא הייתי ממליצה ללכת. הפעילות בבריכה עובדת כנגד כוח ההתנגדות של המים ולכן תורמת רבות לחיזוק שרירים. במקרה של טונוס מוגבר יש דווקא צורך לעבוד על הרפיית השריר ולא להגביר את ההתנגדות. כמו כן יש תינוקות שהכניסה למים מביאה אותם למתח מסויים שגם הוא טורם להקשחת הגוף ופעילות יתר של השרירים. כאמור לרוב התינוקות זה תורם אך לא במקרה שלכם. אני מצטרפת לארנה בהמלצה על חוג שת ליווי התפתחותי כיוון ששם המדריכות מנוסות גם בטיפול בקשיים מוטוריים כדוגמת טונוס מוגבר ויוכלו להתאים לך את התרגילים וכן לתת לך טיפים נוספים כיצד לעזור לבנך. מעבר לכך כל חוג שהוא לשם החוויה וההנאה יכול להתאים.

בברכה,
    שירי קאשי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו