פג נולד בשבוע 35 בן 3 וחצי חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פג נולד בשבוע 35 בן 3 וחצי חודשים
    מיכל
    18/09/2009

גיל מתוקן חודשיים וחצי שאלה בנושא האוכל: איטי מאוד החלפתי לו הרבה בקבוקים רק עם nuk הוא כמעט גומר 100 cc אך לוקח לו שעה כמובן עם גרפסים במהלך האוכל, דבר נוסף איך אוכל לגרות את בני לייצב את חגורת הכתפיים הוא מצליח לסובב ראש להרים טיפה אך לא מספיק אשמח לקבל טיפים למספר תרגילים שאוכל לבצע איתו תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לא קבלתי תשובה

מיכל
    18/09/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה למיכל

אורנה עטאר
    19/09/2009

מיכל שלום,
    לגבי האוכל לא אוכל לסייע לך - יש פורום תזונת תינוקות באתר beok ותוכלי להפנות את שאלתך לשם. מניסיוני ידוע שפגים אוכלים יותר לאט.
    בקשר לחיזוק חגורת הכתפיים -
    יש לי כמה שאלות:
    האם הוא שוהה מספיק זמן על הבטן? חשוב שבזמן עירות ובזמן שינה עם השגחה הוא ישהה על הבטן. לרוב, במידה וטונוס השרירים שלו תקין, שהייה על הבטן מאםשרת לו יותר ויותר להתנסות בהרמת הראש ובכך הוא מחזק בעצמו את חגורת הכתפיים שלו.
    תעדכני אותי אם קיים קושי לשכב על הבטן ואתן לך תרגילים ספציפים לשיפור שכיבה על הבטן.
    במידה והטונוס מעט נמוך זה ישפיע על הרמת הראש וכמובן על כל השלבים ההתפתחותיים הבאים ולכן עלייך לקבל טיפול ממוקד ופרטני ע"י מדריכת התפתחות תינוקות.

בברכת שנה טובה,
    אורנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתגבותך...אורנה

מיכל
    23/09/2009

בעקרון בני ישן רוב הזמן על הבטן הוא לא מסוגל לישון על הגב לא נוח לו והוא נבהל עם הידיים לכן הוא ישן יותר על הבטן , כשהוא ער אני עושה לו מדי פעם עיסוי בגוף ומסובבת אותו לצדדים כדי לגרות אותו להתהפך בנוסף כשהוא ער הוא לא מוכן להיות על הבטן יותר מ 5 דקות העניין הוא שמדי פעם זה גורם לו לפליטות גם אם עברה שעה מהאוכל במקרה שלו הוא פולט גם מהאף.
    אורנה אשמח מאוד לקבל טיפים לחיזוק החגורה אגב כשאני עוזרת לו אני משלבת את ידיו אחד על השני אך מהר מאוד הוא משחרר אותם לצדדים.
    מחכה לתגובתך תודה רבה ושנה טובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו