שינוי בהתנהגות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינוי בהתנהגות
    מיטל
    21/09/2009

שלום,
    ליה שלי בת 9 חודשים והכנסתי אותה לגן בפעם הראשונה. המטפלות מדווחות שהיא ילדה טובה, אוכלת טוב, משחקת ישנה מעט, אבל בסה"כ- התאקלמה טוב (מבחינתן).
    הבעיה מתחילה בבית- ליה מתרגזת מהר, בוכה, רוצה על הידיים, לא מאפשרת לי לחתל אותה (ממש נלחמת!, אה, גם בגן היא עושה את זה למטפלות).
    אודה לעזרה- מה לעשות?

1. 2 מטפלות בגן מחתלות אותה על מנת להשתלט עליה ואני מפחדת שזה אפילו אולי יותר גרוע! מה לעשות?
    2. לגבי השינוי בהתנהגות- כיצד לעזור לה? היא קמה לי גם בלילות ובוכה, ורוצה לאכול (כל 4 שעות!)
    3. האם כדאי "לצ'פר" אותה לפחות עוד כמה ימים ולקחת אותה מוקדם מהגן (ליה בד"כ עד השעה 15:30 בגן)

אשמח לעזרה, אני כבר מיואשת... :(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שינוי בהתנהגות

הוספת תגובה

• התנהגות

שירי קאשי
    22/09/2009

הי אמא,
    נתחיל מכך ששאלותיך שייכות לתחום ההתנהגותי והפורום אינו עוסק בתחום זה. מנסיוני עם ילדים אני יכולה להוסיף כי אכן לחלק מהילדים השינוי של מעבר לגן הוא קשה יותר והם זקוקים לזמן הסתגלות יותר ארוך. בהחלט את יכולה לקחת אותה יותר מוקדם לכמה ימים וכן לשים לב שהשעות שאת איתה בבית אחר הצהריים הן שעות איכותיות ומשמעותיות עבורה. צריך לחזק את בטחונה בכך שלמרות שהיא בגן, אמא עדיין שם וזמינה עבורה, פשוט בשעות אחרות. במידה ואת חושבת שהקושי שלה גדול מידי אני ממליצה לפנות לאיש מקצוע מתאים על מנת לקבל יעוץ כיצד לנהוג.

בברכה,
    שירי קאשי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו