אכילה בגיל שלושה חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אכילה בגיל שלושה חודשים
    מיה
    26/09/2009

שלום רב,
    יש לי ילדה בת שלושה חודשים, בימים האחרונים היא ישנה יותר ביממה והפחיתה את כמות המזון, היא אוכלת רק תמ"ל, ביממה אוכלת בסביבות 550-500 מ"ל, יש לציין שלפני כן אכלה בסביבות 750 מ"ל, היא גם ישנה 9 שעות רצוף בלילה ולא קמה לאכול.
    האם הכמות שאוכלת היום תקינה והאם עליי לדאוג שישנה ירידה משמעותית בכמות הצריכה שלה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אכילה בגיל שלושה חודשים

הוספת תגובה

• מנסיון אישי-

אביטל
    27/09/2009

אותו דבר קרה לי הבן שלי הוא אומנם יונק אך עם הגיעו לגיל שלושה חודשים החל מתעניין פחות באוכל וכשבדקתי כמויות עם חלב ששאבתי הסתבר לי כי מ160 שאכל בגיל חודשיים אוכל עכשיו בגיל 4 חודשים 130. כל עוד יש עלייה במשקל אין בעיה עם זה עד כמה שידוע לי.
    ברכת חתימה טובה,
    אביטל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אכילה

שירי קאשי
    29/09/2009

הי מיה,
    אינני מוסמכת בנושאי תזונה, אך מנסיוני אוכל לומר כי לכל תינוק יש קפיצות גדילה. בתקופות אלו הוא אוכל יותר וגם שעות השינה יכולות להשתנות. לאחר קפיצת הגדילה יכולה להיות שוב ירידה בכמות האוכל. הירידה בכמות האוכל יכולה להיות טבעית, בכל מקרה כדאי לעקוב לראות שאין מחלה שמתפתחת (ואיתה חוסר תאבון) וכמובן מעקב התפתחותי רגיל בטיפת חלב. אם אין כל בעיה והעלייה במשקל וגובה הן לפי עקומות הגדילה הרי שהכל בסדר.

בברכה,
    שירי קאשי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו