חרדת זרים בגיל חודשיים וחצי?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדת זרים בגיל חודשיים וחצי?
    איילת
    28/09/2009

הילדה שלי חייכנית וחיונית התחילה לפני שבועיים בערך לבכות כשאנשים שהיא לא מכירה מחזיקים אותה על הידיים. כשאני לוקחת אותה חזרה אלי היא נרגעת.

האם יתכן שהיא מפחדת מזרים בגיל כל כך צעיר? מה עושים כדי שלא תפחד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובה לאיילת

אורנה עטאר
    28/09/2009

איילת שלום
    לרוב אין לתינוקות חרדת זרים בגיל הזה. מה שחשוב במצבים האלה זה לא להפסיק לחשוף אותה לזרים ולהראות לה שאת שם ולתת אמון באותו אדם שמחזיק אותה.
    האם במהלך היום היא רק איתך? ככל שהיא תראה יותר דמויות במהלך היום כך יהיה לה קל יותר.
    איך היא עם אבא?

מקווה שקצת עזרתי
    בברכה
    אורנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך המהירה

איילת
    29/09/2009

אין לה אבא, אני מגדלת אותה לבד. היא איתי 24/7.

אם היא בוכה אצל אחרים, לעמוד לידם שתראה אותי? זה יתן לה תחושת ביטחון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום איילת

אורנה עטאר
    30/09/2009

כן, כשאת עם אנשים - את זו שתתני להם להחזיק אותה ותהיי שם לידה ותשמיעי לה את קולך ותרגיעי אותה שהכל בסדר.
    כשקשה לתינוק מה שחשוב זה לא להימנע אלא להתמודד עם הקושי. את מכינה אותה לחיים האמיתיים.

שיהיה בהצלחה.
    אורנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו