2 שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 2 שאלות
    אור*
    30/09/2009

שלום,

1. האם ניתן להשמיע שירים בנגן לתינוקת בת 5 חודשים באמצעות אוזניות שנכנסות לאוזן? אפילו אוזנייה אחת? וכמובן בווליום נורמלי - רגיל. בנגן שלי אין אפשרות לשמוע חיצוני, אלא רק באמצעות אוזניות.

האם זה כדאי?

2. הבת שלי הולכת לישון בסביבות תשע בערב, במהלך השינה היא לא ממש זזה, אני הופכת אותה לאחר כ - 3 שעות לגב או לחילופין לבטן בכדי שלא תשאר באותה תנוחה במהלך כל הלילה. זה בסדר? או שלא לגעת בה?

אציין שהיא תינוקת מאוד פעילה במהלך היום המון על משטח ומתפתחת מאוד יפה.

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    2 שאלות

הוספת תגובה

• תגובה לאור

אורנה עטאר
    30/09/2009

1. אני לא הייתי ממליצה בגיל הזה לשים אוזניות, תנסי לחבר לנגן רמקולים ותשמיעי לה. אני חוששת מנזק לשמיעה. את יכולה אולי להגביר את המוזיקה ולשים את האוזניות במרחק מסויים ממנה כך שישמע כמו רמקולים חלשים.
    2. אין צורך לגעת בה בשינה. זה בסדר להישאר באותה תנוחה. אם זה לא מעיר אותה - את יכולה להמשיך - זה לא מזיק.

כיף לשמוע שהיא מתפתחת יפה
    בברכה
    אורנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם בן שלי

אפרת
    30/09/2009

הבן שלי נולד ע שיער וכמו שאת מתארת בכל מקום במיטה היו שערות והיום הוא כמעט בלי שיער וכב בן חצי שה. עכשיו מתחל לצמוח שיר ביא יות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו