שינה בלילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינה בלילה
    מיטל
    02/10/2009

שלום ושנה טובה.

בני בן חודשיים וכבר חודש הוא ישן כל הלילה בסביבות 11 שעות בערך מ-9 או 10 בערב עד 8 בבוקר אבל בסביבות 4 בבוקר הוא מתחיל להשמיע רעשים מוזרים ומסובב את הראש שלו לכל הכיוונים והוא עדיין ישן כאילו הוא מתאמץ וזה לא יציאה משהו כי זה נמשך בערך שעתיים ולפעמים נרגע לדקה שתים ואז שוב פעם מה לעשות? להעיר אותו?

ועוד שאלה בעוד חודש הוא ילך למשפחתון מ-7 בבוקר אז אני יצטרך להאכיל אותו כבר ב6 בבוקר ואז אני יהיה חייבת להעיר אותו זה ישבש לו את כל מה שהוא התרגל עד עכשיו? כי עד עכשיו הוא אכל 5 ארוחות ביום של 170 מ"ל ועכשיו בגלל שהארוחה תתחיל כבר ב6 בבוקר זה יעלה ל6 ארוחות..זה המון או שזה תקין?

בתודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שינה בלילה

הוספת תגובה

• תגובה למיטל

דבי גרוס דולב
    02/10/2009

הי מיטל
    קשה לי לדעת בדיוק מה קורה לבנך בשעות השינה שתיארת ולכן לא אוכל להגיד לך מה לעשות אבל אם הדבר לא מעיר אותו ולא מפריע לו בשנתו, אין צורך להעיר אותו.
    בקשר לשאלתך השנייה, דברים כל הזמן משתנים בעולמם של תינוקות ואין לדעת מראש כיצד ישפיע עליו השינוי בהאכלה. יתכן והאכילה המוקדמת תגרום לו ללכת לישון גם מוקדם יותר ואז לא תתוסף לו עוד ארוחה ואולי לזמן מה ישתבש מעט סדר יומו עד שיתרגל לסדר היום החדש.
    כדאי פשוט להתחיל, לזרום, לראות איך יסתדר ולזכור שאלה מסוג הדברים שמתאזנים בסוף ומתרגלים אליהם מהר.
    בברכה
    דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
    ינוקט
    052-8240914

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו