שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות
    רינת
    11/09/2007

שלום לך
    קודם כל שנה טובה וחג שמח .
    יש לי כמה שאלות שלא קשורות אחת בשנייה.
    1. האם שינה לילד בן 3 וחודש אצלנו בחדר במטיה שלו אך בחדר שלנו מזיקה או שזה בסדר שהוא יושן איתנו - רק לציין שהוא ילד נבון וחברותי ואין לו תלות בנו.
    2. הבת שלי בת 8 חודשים היא התחילה לזחול לפני כ3 שבועות בערך (זחילה על 6) אבל עדיין לא מתיישבת האם זה בסדר .
    3. הבן שלי בן 3 וחודש מאז שהוא היה תינוק היה עצבני ועקשן הוא ילד מאד נבון ופיקח יודע את כל המספרים עד 20 לספור לזהות ואפילו לכתוב חלק מהם עד 10 . אותיות גם כן לזהות ולכתוב יש לי בעיה עיקרית איתן שהוא רוצה שהכל יתנהל כפי שהוא רוצה אפילו אם בשיר אנחנו משנים משהו ישר רותח לא ככה שרים אותם ומסבירה לו שכל אחד יכול לשיר איך שבא לו אבל מתעצבן והבעיה שלא משנה עם מי זה קורה לפעמים עם הדודה או אחיינית וישר מתעצבן ורוצה להרביץ ואם במקרה רצה לנשק את האחות שלו ומישהו אמרו לו תיזהר (הוא לא מזיק לה בכלל אבל לא כולם יודעים את זה ) אז ישר מתרגז אצועק אני לא עושה לה כלום - וגם הוא ילד שלא אוהב לעמוד בפני כשלון אם זה משחק מחשב או משחק שלו הוא בוכה שלא מצליח לקפוץ במשחק כלשהו במחשב .
    הוא ילד מאד נבון שאם רואה אותך קורא בספר הוא בא ואמר אמא את יודעת אני עצוב כי אני רוצה לדעת לקרוא גם .
    וגם שאם למשל את מעירה שייזהר על משחק שעומד לשבור אותו "תיזהר עכשיו אתה תשבור אותו" את אומרת את זה לפחות 5 פעמים לא מקשיב ואם זה נשבר הוא נכנס להיסטריה ובכי שהמשחק נשבר ואם במקרה אחד או אני אומרת אבל אמרנו שתיזהר כי הוא יישבר זה מכעיס אותו יותר
    אנא תגידו לי מה אפשר לעשות איך אפשר להתנהג עימו
    סליחה על ההודעה הארוכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות

הוספת תגובה

• הודעה לרינת

דבי גרוס דולב
    12/09/2007

ערב טוב
    אתחיל בשאלה לגבי ביתך התינוקות, זה בסדר גמור שהיא עדיין לא מתיישבת. לפעמים הזחילה מתרחשת לפני ההתישבות, שימי לב אם זה קורה בשבועות הקרובים ואם לא יש לשלול קשיים כגון זקיפות יתר של הגב שלפעמים מקשה על התישבות.
    לגבי בנך הגדול- את שואלת פה שאלות הקשורות לתפיסות חינוכיות. לינה משותפת היא דבר מקובל בקרב משפחות רבות ולעומת זאת יש שיטענו נגד זה. לי באופן אישי, נראה שזהו גיל שבו מוטב שלילד, ובטח לכם, תהיה הפינה שלו ובעצם מה מטרת הלינה המשותפת? עלייך לשאול את עצמך את השאלה הזו וולהחליט אם זה חשוב ולמה. איכשהו זה אולי מתחבר גם לשאלה השלישית שלך, העובדה שבנך אוהב שדברים תמנהלים לפי רצונותיו...
    אז מתמודדים עם ילד עקשן אך פיקח? אני חושבת שעליכם להתייעץ עם איש מקצוע, פסיכולוג ילדים או משהו כזה רק כדי לקבל כלים שיעזרו לכם לדעת ולהחליט איך להגיב ולנהוג במצבים שונים.
    אנו מתעסקים בעיקר בהתפתחות מוטורית.
    שיהיה לכם הרבה בהצלךחה ושנה נפלאה
    דבי ועידן
    מדריכים להתפתחות תינוקות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו