מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיית זחילה בתינוקת בת חמישה וחצי חישראל06/10/2009
בוקר טוב .
ברצוני לשאול יש לי בת בגיל חמישה חודשים וחצי ערנית לגמרי לוקחת דברים באופן עצמי לבד ,אבל יש לי בעיה אחת שכאשר אני אופך אותה על הבטן על מנת שתתכיל לזחול היא בוכה מאוד ומתגלגלת לצד של הגב ואינה מחזיקה מעמעד .
מה אני עושה על מנת לעזור לה בנושא הנ"ל?
תודה ישראל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זחילה
שירי קאשי07/10/2009הי ישראל,
נתחיל מכך שבגיל של בתך רוב התינוקות עדיין לא זוחלים. זחילת הגחון לרוב לא מתחילה לפני שישה חודשים וזה יכול גם לקחת עד גיל 9 חודשים. יחד עם זאת כמובן חשובה מאוד השכיבה על הבטן על מנת שהזחילה תוכל להתחיל להתפתח. אין לי מספיק אינפורמציה על מנת לאבחן מהוא הקושי בשכיבה על הבטן דרך התכתבות. אתה יכול להתחיל בלנסות ולשים לה צעצוע אחד גדול (כשאין עוד צעצועים בסביבה) ובכך ליצור עבורה מצב שרק על הבטן מעניין ובכך להשאירה זמן נוסף על הבטן. המלצה נוספת היא לשכב מולה על הבטן ולדבר אליה ולשיר לה.
בהצלחה,
שירי קאשי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכיבה על הבטן
ענת08/10/2009גם הבן שלי (אנמם קטן הרבה יותר בן חודשיים וחצי) שונא לשכב על הבטן ומכל החיפושים שעשיתי באינטרנט הבנתי מכולם שיכולת שכיבה על הבטן מאוד חשובה כי משם הם ממשיכים להתפתח. אם היא לא תשכב על הבטן היא לא תתחיל לזחול... צריך להכריח לשכב על הבטן למרות חוסר רצון. הבן שלי התהפך מבטן לגב בגיל 4 שבועות מרוב שלא אהב בטן! צריך להתעקש תניח אותה על הבטן על כרית כדי להקשות עליה להתהפך ותניח יד על הגב. היא תבכה אבל כל יום היא תצליח לשכב ככה בלי לבכות טיפה יותר ויותר. היום בני יכול לשכב כך כ5-7 דק כשקודם היה בוכה ישר כשהייתי מניחה אותו..
בהצלחה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצה לשכיבה על הבטן מנסיון
אביטל08/10/2009אני קניתי מעין כרית בצורת חצי גורן ( בשילב) שלא מאפשרת להתהפך ובהדרגה הארכתי את זמן ההמצאות עליה. עד היום למרות שבני בן 4 חודשים ומרים את הראש מאד יפה אני משתמשת בה בימים שנראה שאין לו חשק לבטן והוא שוב ושוב מתהפף לו לשכיבה על הגב.
מקווה שעזרתי,
אביטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)