מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שינוי בשינהאתי07/10/2009
שלום רב
בני בן 3 חודשים ו-3 שבועות ביומיים האחרונים משהו השתנה בשינה שלו הוא הולך לישון בשמונה בערב ישן 4 שעות מתעורר להנקה ושוב נרדם ל3 שעות ולא מצליח להירדם אחרי זה...בתחילה חשבתי שהוא רעב אז הנקתי אותו ואז הוא עשה קקי וזה העיר אותו עוד יותר כלומר הוא לא היה רעב.ניסיתי להרדים אותו עם טפיחה על הטוסיק וששששש.... לא עוזר כשהוא כבר התחיל לבכות הרמתי אותו הרגעתי והחזרתי לא עוזר ככה הוא ניסה להירדם משעה 3:30 לפנות בוקר ועד 05:00
אז הוא נרדם לשעה ושוב התעורר..הוא לוקח מוצץ אך גם עם מוצץ הוא לא מצליח להירדם
במהלך היום הוא ישן כ-4 שעות לא באופן סדיר ולא תמיד שעות קבועות.אני ממש מיואשת אני לא ישנה יותר מ4 שעות ברציפות במהלך היום אני לא יכולה להשלים את השינה כי אני לא יודעת מתי הוא ישן שינה ארוכה ומתי זה נמנום של חצי שעה...מה עושים ????
מתנצלת מראש על ההודעה הארוכה
אתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינה
שירי קאשי07/10/2009הי אתי,
בנך עדיין צעיר וזה טבעי לחלוטין שעדיין אין לו שעות שינה מסודרות. גם ההפרדה בין יום ללילה עדיין לא ברורה לחלוטין אצל רוב התינוקות בגיל זה. מעבר לכך שינוי שחל במשך יומיים עדיין לא מצביע על שינוי קבוע. ייתכן שאכן הקיבה השפיעה על ההתעוררויות במהלך הלילה. יכול להיות שגזים או מיחושים אחרים גם הם משבשים את השינה. בגלל שזה רק יומיים עדיין לא הייתי קופצת למסקנות ובהחלט ייתכן שזה יחזור לקדמותו במהרה. בכל מקרה בגיל הזה צריך להיות קשובים לצרכי התינוק, ונכון שלעיתים זה עולה בחוסר שינה שמקשה על ההתמודדות, אך חשוב ליזכור שתקופה זו עוברת מהר יותר ממה שחושבים. ההמלצה העיקרית שלי היא במהל היום לנסות לתפוס תנומות. גם אם זה רק לחצי שעה, זה יכול לעזור לך מאוד בהתמודדות.
בברכה,
שירי קאשי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)