אשמח לעזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשמח לעזרה
    לירון
    07/10/2009

שלום רב,

בני בן שנה וחודש פשוט לא מפרגן לעצמו לישון כל פעם שמגיע הזמן לישון זה הופך למן סיוט לנו וכמובן לילד .
    ילדי עדיין יונק בשעות הערב וגם לפני השינה כך שמהרגל הוא נרדם על החזה תוך כדי יניקה ...
    קורה שלאחר סיום ההנקה / בקבוק אני עדיין משאירה אותו מס' דקות על הידיים במידה והוא נרדם אז מניחה במיטה במידה ולא ואני רואה שהוא מושך את הזמן בלי להרדם אני מניחה אותו במיטה ואז מתחיל הבכי הנורא , אנחנו נותנים לו לבכות כמה דק' ואז מישהו מאתנו עולה מלטף , מרגיע ואז שוב הילד בוכה ושוב עולים וכך הלאה עד שנרדם .... ואני לא מדברת על מס' הפעמים שהוא מתעורר בלילה אבל זה לרגעים קצרים ומיד שאני מניקה אותו הוא נרדם ( אולי גם זה לא מועיל .....)
    יש לציין שהילד לא לוקח מוצץ בכלל!!

מה עושים?????????????
    ושאלותי הם :
    בנוסף , האם העובדה שאני עדיין מניקה אותו מפריע ללמידה שלו להרדם לבד? בלילה שהוא מתעורר אני מניקה אותו והוא נרדם ישר אולי גם זה לא מועיל ???

תודה רבה ,
    לירון .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אשמח לעזרה

הוספת תגובה

• תגובה ללירון

אורנה עטאר
    08/10/2009

לירון שלום,
    המון תינוקות חווים קשיי שינה ואני לא מומחית בתחום השינה אך יש לי כמה עצות שאולי יועילו.
    - לא בכרח אם היה לו מוצץ דפוס השינה הזה היה שונה. הרגיעה עם המוצץ היא מקומית ואינה עמוקה ולא הייתי מתחילה להשתמש במוצץ.
    - יש שיטות רבות להרדמה ללא הנקה, יש פורום שינה וכן פורום תזונת תינוקות באתר זה שאולי יעזרו לך ברעיונות. את למעשה צריכה לנתק את ההנקה מההרדמה. אולי להניק לפני המקלחת ואז ישר למיטה בלי הנקה.
    - זה מצויין שהוא מצליח להירדם רק עם ליטופים, אולי תוכלי להמשיך את השיטה הזו גם בקימות בלילה. מניסיוני אני יודעת שהדרך הקלה ביותר לחזור למיטה היא להניק את הכמה דקות האלו ולזכות בחזרה למיטה. אך את צריכה לזכור שהוא לא רעב בגילו בלילה ואפשר להתחיל שיטות אחרות להירדמות ללא ציצי.

אני מקווה שקצת עזרתי.
    בהצלחה!
    אורנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהחלט עזרת - תודה

לירון
    09/10/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו