בבקשה עזרה דחופה!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה עזרה דחופה!!
    ענת
    10/10/2009

בני בן חודשיים וחצי, לא מוכן בשום אופן לקבל בקבוק. ניסיתי כבר 2 סוגי פטמות וניסיתי להניקו מבקבוק בכל הצורות: בחושך, כשעייף, על ידי, ע"י מישהו אחר, כשרעב מאוד, כששבע, ניסיתי בהתחלה תחליף וכשלא הסכים שאבתי לו ועדיין לא מסכים. הוא צורח בכל הגרון בלי להרגע, הגעתי עד שעה של צרחות! אני מנסה הכל כבר כשבועיים ולא מצליחה עוד מעט הוא אמור ללכת לפעוטון ולא מסכימים לקבלו בלי שיהיה רגיל לבקבוק ואני חייבת לצאת לעבודה!!!
    מה אפשר לעשות????
    עלי לציין שגם מוצץ הוא לא אוהב במיוחד. לקח לי הרבה זמן להרגילו למוצץ ועדיין אם הוא עצבני הוא לא יהיה מוכן לקחת את המוצץ וזה רק מעצבן אותו יותר כשאני מציעה...
    שמעתי על 2 סוגי בקבוקים לסרבנים- bebe ו- haberman. אני רוצה לנסות אותם אך מכיוון שהם נורא יקרים רציתי לדעת אם יש איזשהם המלצות עליהם...
    אשמח לכל מידע וטיפים
    אני ממש מיואשת!!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה עזרה דחופה!!

הוספת תגובה

• תגובה לענת

דבי גרוס דולב
    10/10/2009

הי ענת
    אכן בעיה קשה שלצערי אין לה פתרון פלא חוץ מלהמשיך לנסות ולהתעקש.
    עד כה הבקבוק שנחל הכי הרבה הצלחה הוא הטומי טיפי אותו מוכרים ברשת שילב ואותו הצליחו הרבה סרבנים לקבל. אני ממליצה לנסות לקבל עוד עיצות בפורום הנקה, אולי שם יוכלו לעזור לך יותר.
    לגבי מוצץ- ממש לא חייבים מוצץ ואני בעד לכבד את רצונו של התינוק בנושא זה ולא להוסיף כעס וקושי בנסיון להרגיל למוצץ, זה אינו הכרח התפתחותי.
    מאחלת לך הצלחה בהמשך וצר לי שלא יכולתי לעזור יותר.
    בברכה
    דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
    ינוקט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו