עצבנות מסויימת...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצבנות מסויימת...
    אור*
    11/10/2009

בתי 5 חודשים ושבוע.

היא מתפתחת מאוד יפה.

לאחרונה כל הצעצועים (נשכנים למיניהם, קוביית תחושות מנגנת ועוד...) שאני מגישה לה מעצבנים אותה - מתעסקת ממש זמן קצרצר ואז מתעצבנת (אפילו צעצועים קלים ביותר היא מכניסה לפה ומגרדת).

היא מייד מכניסה לפה מגרדת את החניכיים בזה ואז פתאום בוכה ומתעצבנת.

אני מוצאת את עצמי משאירה אותה על המשטח (עם מוצץ לפעמיים) ללא כל צעצוע כי זה פשוט מכאיב לה או מגרה לה את החנייכים.

ואז היא מתעסקת עם הידיים שלה - מכניסה לפה או לועסת את אצבעותיה, או שמתעסקת עם כפות הרגליים...

זו תופעה שכיחה? או שמשהו לא בסדר?

איך אני אמורה לבדוק את זה ?

אני הרי רוצה שתגלה עניין בצעצועים.

תודה ויום נעים לכולנו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצבנות מסויימת...

הוספת תגובה

• רגישות בחניכיים

שירי קאשי
    11/10/2009

הי אור,
    ייתכן מאוד והיא מתחילה לפתח רגישות בחניכיים לקראת בקיעת השיניים (אך לא מחייב). גם גילו של הגוף שלה (ידיים ורגליים) הוא סוג של משחק ושלב חשוב בהתפתחות. את יכולה לתת לה משחקים גדולים יותר שלא תוכל להכניס לפה, כמו למשל חיות קופצות או מרכז פעילות שאמנם מיועדים לגיל גדול יותר אך היא תוכל להנות מהם בהתאם לרמתה. בנוסף את יכולה לתת לה את הצעצועים הרגילים שלדעתך מפריעים לה, בזמן שאת לידה ולהשגיח וכן להחליף צעצוע כשהיא מואסת בו או שהוא מתחיל "לעצבן" אותה.

בהצלחה,
    שירי קאשי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו