מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תינוקת בת שבועיים וחציכרמלה11/10/2009
שלום רב,
התינוקת שלנו בת שבועיים וחצי אוכלת סימילק , אנו מנסים לעשות שעות קבועות ומנות קבועות אך זה ממש לא קורה , אין לנו שום סדר הן בשעות והן בכמויות מה שגורם לנו לבזבוז גדול של כמויות שנזרקות ולא מאפשר ללכת לנוח, לפני שאנו נותנים לה אוכל , אנו מוודאים שזה לא גזים או החלפה של חיתול או כל הפרעה אחרת ורק אח"כ נותנים לה אוכל
יתרה מכך, גם אחרי שעה היא פורצת בבכי היסטרי לאוכל
איך ניתן לשנות את המצב?
תודה
מיטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולי היא עייפה
אמא12/10/2009אני זוכרת שאחרי שבוע פתאום הבדלתי בין בכי עייפות לבכי רעב, וזה עשה את כל ההבדל. כמה שיותר מוקדם תבדילו יהיה יותר טוב, כי אם לפני כן לא היתה רעבה כל שעה אבל ניתן לה אוכל כל שעה, בסוף היא באמת תפתח רעב כל שעה...
אם אכלה כמו שצריך אין סיבה שתהיה רעבה לאחר שעה (למעט קפיצות גדילה אבל זה בטח לא כל יום).. אז אם לא גזים ולא חיתול, אני הייתי מהמרת על עייפות..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוכל
שירי קאשי13/10/2009הי מיטל,
בגיל של בתך עדיין מוקדם לצפות לסדר יום קבוע וכמובן גם לא לארוחות. באופן טבעי, תינוק יונק אוכל לפי דרישה וכל ארוחה היא בכמות שונה (כמו אצל מבוגר). עם בקבוק בהדרגה מתפתחת איזו שגרה שהיא יותר קבועה אבל זה לוקח זמן. בהתחלה קשה מאוד לפרש את הבכי ולדעת במה מדובר. ייתכן מאוד שמתחילה לסבול מגזים (לרוב קורה סביב גיל 3 שבועות) אך גם יכול להיות שסובל מכאבי בטן שונים שגם הם קשורים באוכל ולכן חשוב להקפיד לא להאכיל יותר מידי. קשה מאוד מרחוק לתת יעוץ כיצד לבדוק ולדעת האם מדובר ברעב או לא ומה לעשות. אני ממליצה מאוד להתיעץ עם אחות טיפת חלב על מנת לקבל טיפים בנושא או להזמין מדריכת התפתחות לביקור בית על מנת ללמדכם מה ניתן לעשות כשהיא בוכה וכיצד לגלות האם מדובר ברעב או לא.
בברכה,
שירי קאשי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)