היפוטוניה וגמישות יתר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היפוטוניה וגמישות יתר
    סילבי
    12/10/2009

כנראה הייתי קצת שאננה..בני בן 10 חודשים זוחל רק על הגחון לא מתיישב לא נעמד ולא עולה על 6
    אתמול היינו בטיפת חלב והרופאת תפתחות אמרה שיש לו גמישות יתר ושהוא היפוטוני.וכשהוא בוכה הוא בוכה מאוד חלששלפי מה הבנתי זה סממן להיפוטניה. למה אף אחד לא אמא לפני?? ):
    קבענו פיזיותרפיה אבל יש תור רק לוד שבועיים
    מה עליי לעשות בינתיים?? אני לא טיפוס לחוץ בדרך כלל אבל אני מפחדת שאולי עשינו לו נזק עם השאננות שלנו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היפוטוניה וגמישות יתר

הוספת תגובה

• תגובה לסילבי

אורנה עטאר
    12/10/2009

סילבי שלום,
    בנך עדיין לא נמצא בעיכוב (הוא על סף עיכוב כי לרוב אנחנו רוצים שילד יעלה על 6 עד 10 חודשים) ולכן אף פעם לא מאוחר להתחיל לעבוד איתו לחזק לו את הטונוס.
    מאחר ואני מדריכה בשיטת "צעד ראשון" אניממליצה לך לפנות למרכז "צעד ראשון" במקביל לפיזיוטרפיה וזה בכדי לקבל טיפול פרטני ומומקד ובמידת הצורך אינטנסיבי יותר ע"י מדריכה בכירה במרכז. ל"צעד ראשון" יש הצלחות רבות עם תינוקות היפוטונים וגמישות יתר ואני מציעה לך לשקול זאת.

בברכה,
    אורנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בירור היפוטוניה

גל
    12/11/2009

היתי מציע לך על בדיקה אצל נוירולוג לברור הגורם להיפוטוניה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו