מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלות להורות חדשהמיטל13/10/2009
הי
בשעה טובה ומוצלחת ,נולדה לנו בת מדהימה לפני כשבועיים - כמה שאלות:
1.האם מומלץ לצאת מהבית עם התינוקת ?
אני יוצאת איתה כמעט בכל יום למשך שעתיים שלוש , אנו לא יוצאות לקניון אלא למקומות פתוחים או לבתי קפה - האם זה בסדר? או שמה מוקדם מידי
2.בגיהוקים - לעיתים הם מפסיקים אם אני משכיבה אותה עליי - האם זה עשוי לגרום לחנק חלילה? או להשכיב רק על הבטן עליי ?
3. הנשימות שלה - לעיתים מתחזקות והן מאוד חזקות - האם זה סביר?
4. מה ההנחיות לאם שמעשנת בתדירות נמוכה? (אני לא מניקה)
תודה
מיטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה למיטל
דבי גרוס דולב13/10/2009הי מיטל ומזל טוב!
איזה כייף לכם!
1. אין שום מניעה לצאת עם תינוק צעיר מהבית, זה אפילו מומלץ כחוויה של תנועה, שינוי אווירה גם לאמא וגם לתינוק. כשיתחיל להיות קר יותר, הלבישי אותו היטב וגם אז אין בעיה עם זה.
2. שכיבה על ההורה לא אמורה לגרום לחנק.
3. קצב הנשימה של תינוק הוא אכן מהיר יותר ומתחיל להתאזן עם הגדילה.
4. אם אינך מניקה הרי שהעישון לא יכול להזיק לביתך כל עוד הוא לא נעשה בסביבה שלה.
תהנו מביתכם ואם יהיו לך עוד שאלות, כל שאלה, אנחנו פה.
בברכה
דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
ינוקט
052-8240914* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)