מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בקבוק בלילהשרון15/10/2009
התינוקת שלי בת 5 חודשיים ושבוע התחילה לאחרונה "לפתח" רעב גדול בלילה-היא אוכלת 3 בקבוקי מטרנה בכמות של 120 וכמובן שבמשך היום היא אוכלת פחות מהרגיל ואז בלילה שוב רעבה...
האם לנסות להחליף בקבוק אחד במים?
ניסיתי גם את המטרנה עם האורז לפני השנה וזה לא עזר.
הצילו-אני עייפה כל כך!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלת הכמות בכל ארוחה
הילה15/10/2009היי,
גם לי יש בת בת 5 חודשים והיא אוכלת סה"כ 5 ארוחות במהלך היום. כאשר ארוחה ראשונה היא בשש בבוקר
וארוחה אחרונה היא בשמונה בערב.
בכל ארוחה אני מציעה לה בקבוק של 180 והיא לא תמיד מסיימת אותו אך הממוצע שלה הוא 150 בערך.
ההפרש בין הארוחות הוא כ-3.5 בין אחת לשנייה.
אם אני רואה כי בסוף היום, קרי, אחרי הארוחה של שמונה, הסיכום היומי שלה הוא פחות מ-670
אז אני נותנה לה בעשר וחצי "האכלת חלום" של לילה טוב מטרנה.
היא ישנה לאורך כל הארוחה ואחריה כמובן :-)
זו השיטה שעובדת אצלנו והיא ישנה עד שש לפעמים שבע בבוקר.
מקווה שעזרתי... :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה פני לפורום תזונת תינוקות .
אורנה עטאר15/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)