תפתחות תינוק בן 5.5 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תפתחות תינוק בן 5.5 חודשים
    אמא חדשה
    18/10/2009

הי,

אני נורא מודאגת בני בן 5.5 חודשים התפתחות מוטורית טובה- מתהפך מהבטן לגב ולהיפך, מכניס ידיים לפה, ממלמל, שולח ידיים לצעצועים ומכניס אותם לפה מעביר צעצוע מיד ליד מצליח לזחול מעט לאחור, תינוק מאוד סקרן כל מה שיראה לפניו ישלח ידיים וינסה לגעת ולקחת אליו,
    אבל לא תמיד ממקד את מבטו אלי, לא מחייך לפרצופים חדשים, הוא צוחק לי בקול מתגלגל אבל לא תמיד לפעמיים לוקח לי הרבה זמן להצחיק אותו, כשאני עושה לו אוירון באויר הוא לא מביט אלי.
    בנוסף לפני 3 שבועות בערך התחיל להכניס רגליים לפה אבל מאז ששמתי לו מכנס רגלית הוא הפסיק ועכשיו הוא לא רוצה לתפוס אותם אני מנסה לעודד אותו- האם זה בסדר?

האם מבחינה התפתחותית הוא בסדר?
    באיזה גיל מתפתח משחק הקוקו?

מאוד מאוד מוטרדת ודואגת....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תפתחות תינוק בן 5.5 חודשים

הוספת תגובה

• התפתחות

שירי קאשי
    18/10/2009

הי,
    בגיל של בנך לרוב עדיין לא עושים משחקי "קוקו" בעצמם אבל יכולים להנות ולצחוק כשעושים להם. כל מה שתארת יכול להיות אופייני לתינוק בגיל זה, השאלה היא רק המידה. כמובן חשוב לראות שיש קשר עין ותקשורת, מצד שני יש לו גם רצונות משלו ולא תמיד הוא חייב להגיב כפי שמצפים ממנו. אני מציעה לך להתיעץ עם מי שמכיר את התינוק כמו אחות טיפת חלב או רופא הילדים על מנת לדעת האם סך ההתפתחות היא תקינה.

בברכה,
    שירי קאשי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו